Haberler

Eşeği elinden alınacak olan çiftçiye müjdeyi kaymakam verdi: Taksitler ödenecek, devletimizin tüm imkanlarını seferber edeceğiz

Güncelleme:

Mardin'de, satın aldığı eşeğin taksitlerini ödeyemeyince, hayvanını kaybetme korkusu ile karşı karşıya kalan çiftçinin yardımına çok sayıda hayırsever, Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Hüseyin Çam koştu. Kaymakam, eşeğin kalan taksitlerini ödemenin yanı sıra aileye her türlü yardımın yapılacağını da söyledi.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Celal Dinler'in, 700 liraya anlaşarak 7 taksit şeklinde satın aldığı eşeği Öksüz'ün, kalan 5 taksiti ödeyemediği için elinden alınacağına ilişkin Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından yapılan haberin ardından Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam ile çok sayıda hayırsever harekete geçti. Dinler ailesinin yaşadığı kırsal Gürmeşe Mahallesi'ne giden Kaymakam Çam, eşeğin kalan taksitlerinin ödeneceğini belirtti. Kaymakam Çam, Celal Dinler'in 12 yaşındaki kızı Seher'in sakatlığından dolayı okula gidemediğini öğrenince tedavi edilmesi için de yetkililere talimatta bulundu.

Kızıltepe ilçesine bağlı kırsal Gürmeşe Mahallesi'nde yaşayan 8 çocuk babası Celal Dinler, geçimini çobanlık yaparak sağlıyor. Gündelik çobanlık yapan Dinler, kendisine yardımcı olması için bir eşek satın aldı. 700 TL karşılığında 7 taksit şeklinde satın aldığı eşeğe 'Öksüz' ismini verdi. 2 ay taksit ödedikten sonra Dinler, 3'üncü taksiti çalışamadığı için ödeyemedi. Taksiti ödeyemediği için eşeğinin elinden alınacağını duyuran Dinler için çok sayıda hayırsever ve Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam harekete geçti.

Eşeği elinden alınacak olan çiftçiye müjdeyi kaymakam verdi: Devletimizin bütün imkanlarını seferber edeceğiz

KAYMAKAM MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Çoban Celal'ın yaşadığı Gürmeşe Mahallesi'ne gelen Kaymakam Çam, eşeğinin kalan taksitinin ödeneceğini söyledi. Ziyarette Kaymakam Çam, Dinler'in 12 yaşındaki kızı Seher'in bacağındaki sakatlıktan dolayı okula gidemediğini öğrenince, yetkililere Seher'in tedavisi edilmesini için çalışmalar başlatılmasının talimatında bulundu. Dinler'in diğer çocuklarının da eğitime kazandırılması için gereken her şeyin yapılacağını söyleyen Kaymakam Çam, Dinler ailesinin evindeki eşyalarının da yenileneceğini bildirdi.

Eşeği elinden alınacak olan çiftçiye müjdeyi kaymakam verdi: Devletimizin bütün imkanlarını seferber edeceğiz

"DEVLETİMİZİN BÜTÜN İMKANLARINI SEFERBER EDECEĞİZ'"

Ziyarette konuşan Kaymakam Çam, Dinler ailesi için tüm imkanların seferber edileceğini belirterek, "Haberleri izledikten sonra Celal Dinler'in misafiri olduk. Öksüzünün elinden alınmaması için gerekli çalışmayı yaptık. Celal Dinler'in çocuklarına eğitim desteği vereceğiz. İnşallah Seher kızımızı hem tedavi noktasında hem eğitim noktasında ve diğer kardeşlerine eğitimde yardımda bulunacağız. Devletimizin bütün imkanlarını seferber edeceğiz. Aynı zamanda ailemizin yaşamış olduğu evde her türlü ihtiyaçlarını karşılayacağız. Bu ihtiyaçları karşılayabilmek ve devletin gücünü, şefkatini, sosyal devlet olgusunu vatandaşlarımıza ve bölgemize gösterebilmekti her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Her zaman ihtiyaçlarının giderilebilmesi için onların daha çok kaliteli bir hayata tutunabilmesi için her zaman varız. Bundan sonraki süreçte de her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız"

Çoban Celal Dinler de Kaymakam Çam'a verdiği destekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, teşekkürlerini iletti.

Eşeği elinden alınacak olan çiftçiye müjdeyi kaymakam verdi: Devletimizin bütün imkanlarını seferber edeceğiz

Eşeği elinden alınacak olan çiftçiye müjdeyi kaymakam verdi: Devletimizin bütün imkanlarını seferber edeceğiz

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Çam Kızıltepe DHA Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (12)

tırt:

''DEVLETİMİZİN BÜTÜN İMKANLARINI SEFERBER EDECEĞİZ'''' yazmış savaşa gidiyoruz sanki

22
3
yanıtYanıtla
Mert:

Abicim bir tane eşek alamıyon, 8 çocuk neden yapıyorsun. Yazık değilmi o çocuklara.

19
3
yanıtYanıtla
golgi apparatus:

bırakın bu işleri işiniz gücünüz şov yapmak. yeter artık. insanları dinden imandan kitaptan soğutuyorsunuz.

12
6
yanıtYanıtla
NE KADAR:

HAİN OLSANIZ DA DEVLET HEP YANINIZDA AMA NANKÖRSÜNÜZ DEVLETİMİZ VAR OLSUN DEMEK YERİNE DÖVLET BİZE BAKMİR DİYORSUNUZ

12
5
yanıtYanıtla
Ömer:

Evet doğru hayinler taksitle eşek alıyor git yorum yapan eşeği soy ne olmuş yani

yanıt5
yanıt3
TAMAMEN DUYGUSAL:

KAÇAK BUNLARDA GÖÇEK BUNLARDA ELK. BELEŞ SU BELEŞ EVDE KİLIMA VAR CEP E BAKIN TEL KOCAMAN YOK EŞEK ALMIŞ DA YOK ÖDEYEMEMİŞ DE AH DEVLETİM AH

yanıt8
yanıt2
vatandas:

ülkeyi sahte irz düsmani mürsitlere peskes cektiniz. fakiri fukarayi unuttunuz. mürsitlerde devlete karsiligini veriyor. devleti hainlerden yine fakir kurtariyor.

8
5
yanıtYanıtla
jandarma:

Artık 500 tl lik yadımda yapmayacaksanız ortalıkta adamım diye gezmeyin

1
4
yanıtYanıtla
DEVLET BABA BİZE BAKMIYİRĞĞ:

8 çocuk eşek alamıyor ama Devlet baba onun cinsel hayatını garanti ediyor 3 kadın daha al 24 çocuk da onlardan yap 3 eşek de benden keko

1
1
yanıtYanıtla
HE VALLA:

KIZLARI BAŞLIK SÜT PARASI DİYE SAT

yanıt1
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title