Haberler

Mansur Yavaş mı Cumhurbaşkanı Erdoğan mı? Akşener'in "Aday olabilir" çıkışından sonra İYİ Partililer bu anketi paylaşıyor

Güncelleme:

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in dün katıldığı bir canlı yayında cumhurbaşkanı adaylığı konusunda "Yavaş ve İmamoğlu'na itirazımız yok" şeklinde bir çıkışa imza atması gündeme bomba gibi düştü. Akşener'in bu sözleri sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mansur Yavaş'ın yarıştığı anket sosyal medyada gündem oldu. Bahsi geçen ankette Yavaş yüzde 54.2, Erdoğan ise yüzde 45.8'lik kesimin desteğini alıyor.

2023 yılının Haziran ayında yapılacak seçimler öncesinde siyaset kulisleri hareketlendi. Cumhur İttifakı liderleri adaylarının Cumhurbaşkanı Erdoğan olacağını her fırsatta dile getirirken, Millet İttfakı'nın adayı ise halen belirsizliğini koruyor.

"YAVAŞ VE İMAMOĞLU'NA İTİRAZIMIZ YOK"

Kulislerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın adı adaylık için anılırken; İYİ Parti lideri Meral Akşener'den dün akşam dikkat çeken açıklamalar geldi. Akşener, "İster Mansur Bey ister Ekrem Bey aday gösterilecekse biz varız, itirazımız yok. Dolayısıyla buradaki amaç şu, kazanmak. Aday olurlar olmazlar, bu insanların aday olmasını istemek başka bir şey, aday olmalarına dair bu insanların bir tutumunun olması başka bir şey. Bu iki arkadaşımızdan bahsediyorum. Biz de masaya bir aday getirebiliriz. CHP'li de olabilir. Söylemek istediğim şey şu, kazanmak önemli. Çok endişem var, Türkiye'de insanlar nefes alamıyor" dedi.

YAVAŞ OYLARIN ÇOĞUNU ALIYOR

Bu çıkışın ardından Orthus Araştırma'nın 1-7 Eylül tarihleri arasında yapmış olduğu bir anket sosyal medyada gündem oldu. İYİ Partililerin paylaştığı bahsi geçen ankette ABB Başkanı Mansur Yavaş yüzde 54.2, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise yüzde 45.8'lik kesimin desteğini alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Mansur Yavaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (6)

mesut:

Kemal abinin önünden çekilin. Yada yanında olun:)) Ya bunlardan bir cacık olmaz. Tek amaçları reis gitsin ne olursa olsun. Milleti düşünen yok. Mansur Yavaş ne yaptı Ankara ya da anketler de birinci. Alayı yalan

251
164
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan gibi bir hızlı adayın yanında, Mansur Yavaş kalır..

219
135
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Mansur yavas ne yapti ankaraya bu Adami bu kadar ankette abartili oy gösterdiniz .Reis Erdogan durmadan calisiyor gece gündüz sonra böyle bir anket yaptin .Zaten sandikta belli olur ve tahminen Erdogan in oyu yüzde 60 mistan asagi degil bunu bilin

74
164
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

öncelikle çalmadı, çaldırmadı talanı engelledi, belediye başkanı olarak yapılması gerekenleride yapıyor görmek istemeyen gözler görmez elbette:)

yanıt5
yanıt3
Points Grup:

heeee çıksın karşısına görürsünüz soyadı gibi yavaş kalınca neden dersiniz adamda hiçbirşey yok neyi varki reisin karşısına çıkartıyorsunuz bi anlatında benide ikna edin

88
122
yanıtYanıtla
Orhan Arslan:

Allah akil fikir versin makes seciyorlar is yapacak gelsin diyen yok sorun ekonomiyi kim duzeltir ne yapacaksiniz.

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title