Haberler

Manisa Vestel Türkiye'de Bir Rekora İmza Atacak

Vestel, Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü ile yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında kan bağışı kampanyası düzenledi. Kurumun Beyaz Eşya Fabrikası'ndaki 6 bin 500 çalışan arasında toplanması hedeflenen 1000 ünite kanla Vestel, ülkedeki işletmeler arasında en yüksek kan bağışında bulunan kurum unvanıyla bir rekora imza atacak.

Dünyanın önde gelen elektronik ve beyaz eşya üreticisi Vestel Grubu'na bağlı Beyaz Eşya Fabrikası, Türk Kızılayı ile Türkiye'de işletmeler arasında en yüksek kan bağışında bulunan işletme rekoruna imza atmak için kampanya düzenledi. Vestel Beyaz Eşya Fabrikası 6 bin 500 çalışanıyla ve "1000 gönüllü bağışçı bir günde 1000 ünite kan bağışı" sloganıyla gerçekleştirdiği kan bağışına, fabrika çalışanları büyük ilgi gösterdi. Türkiye Kızılay Derneği Ege Bölge Müdürü Gökay Gök, kan bağışı öncesi fabrikanın genel müdür yardımcıları Mehmet Yavuz, Kemal Özgür, Hakan Akıncı, Serhat Tolga Sönmez ve Özgür Yılmaz ile birlikte açıklamada bulundu. Gök, Vestel Beyaz Eşya Fabrikası'nın ülkedeki işletmeler arasında büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza attığının altını çizerek, Beyaz Eşya Fabrikası bünyesindeki 6 bin 500 çalışanın kan bağışına yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti. Gök, "Vestel en verimli olduğu saatlerde bize vakit ayırarak, hayat kurtarmak ve kan bağışı yapmak için bir faaliyet gerçekleştirdi. Hedefimiz Vestel'de Türkiye'de bir işletmede alınacak en yüksek kan bağışı sayısı olarak bir Türkiye rekoruna imza atmak. 6 bin 500 çalışana yönelik minimum 800 veya 1000 ünite kan bağışı hedefliyoruz. Hedeflenen kan ile 3 kişinin hayatını kurtarmış olacağız. Eğer hedefe ulaşılırsa Vestel, Türkiye'de işletmeler arasında bir günde en yüksek kan bağışında işletme olarak rekora imza atacak" diye konuştu.

Türkiye Kızılay Derneği Ege Bölge Müdürü Gökay Gök, Vestel Beyaz Eşya Fabrikası Genel müdürlerine teşekkür plaketi sundu. Fabrikanın 4 farklı noktasına yerleştirilen kan alma istasyonlarında ise işçiler, kan vermek için kuyruk oluşturdu. Gün sonunda 1000 ünite kan bağışı hedefi konularak bir Türkiye rekoru beklenen kampanyada, sabahın ilk saatlerinde kan bağışı sayısının 200'leri geçtiği ve gün sonunda hedefin gerçekleşmesinin beklendiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Kızılayı Gökay Gök Vestel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title