Haberler

Manavgat'ta Silahlı Çatışma: 1 Yaralı

- Manavgat'ta silahlı çatışma: 1 yaralıANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan silahlı çatışmada 1 kişi ağır yaralandı.

- Manavgat'ta silahlı çatışma: 1 yaralı

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan silahlı çatışmada 1 kişi ağır yaralandı.

Olay Çayyazı mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, 07 LKU 51 plakalı otomobil ile Çayyazı Mahallesine gelen Ahmet Yüksel isimli şahıs, Merkez mevkii Mezarlık karşısında bulunan Y.Y'ye ait eve silahla ateş etti. Y.Y'nin karşılık vermesi üzerine yaşanan çatışmada Ahmet Yüksel yaralandı. Ahmet Yüksel, V.Ö isimli bir vatandaş tarafından Manavgat Devlet Hastanesine getirildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunan Ahmet Yüksel Antalya'ya özel bir hastaneye sevk edildi.

Olay yeri inceleme ekiplerince yapılan incelemede 7 adet boş kovan bulunurken Ahmet Yüksel'in ateş ettiği iddia edilen evin önünde park halindeki bir hafif ticari aracın camına kurşun isabet etti. Olayın ardından Ahmet Yüksel ile çatışmaya girdiği iddia edilen Y.Y ile Ahmet Yüksel'i hastaneye getiren ve kendisinin olayın meydana geldiği yerin yakınında minibüs beklediğini iddia eden V.Ö jandarma tarafından gözlem altına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ahmet Yüksel Manavgat Antalya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title