Haberler

Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği yanan Tuğba Özay, felç geçirdi

Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan yangınlarda birçok mahalle ve ev zarar görmeye devam ediyor. Manavgat'ta bulunan çiftliğinin yandığını söyleyen Özay, gözyaşlarına boğuldu. Felç geçiren Özay, hasta yatağından yayınladığı videoda, "Her yer yandı. Dünden beri yalvarıyorum" dedi.

Dün öğle saatlerinde Manavgat'ın Yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına müdahale devam ediyor. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken Tuğba Özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından gözyaşları içinde video çekerek yardım istedi.

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Manavgat'taki çiftliğine gitmek için yola çıkan Özay, yangının evine sıçradığını duyunca hüngür hüngür ağladı. Arabanın içinde ağlayarak video çeken Özay, "Yanıyoruz, çiftliğimiz yanıyor her yer yanıyor. Ne olur sesimizi duyun. Manavgat'a yetişmeye çalışıyorum. Yangı uçaklarına daha çok yer verin. Bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Çiftliğimiz, evimiz, köyümüz her yer yanıyor. Hiçbir yerim tutmuyor. Daha çok uçak lazım. Bütün yetkililer ne olur gelin" dedi.

Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği yanan Tuğba Özay, felç geçirdi

FELÇ GEÇİRDİ

Hastane odasından video yayınlayan Özay, "Ben felç geçirdim arkadaşlar. Çiftliğimiz evimiz her yer yandı. Dünden beri yalvarıyorum, destek istiyorum. Yandı her yandı. Kollarım ve hiçbir yerim tutmuyor" ifadelerini kullandı.

Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği yanan Tuğba Özay, felç geçirdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Tuğba Özay Manavgat Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (42)

Arşiv Unutmaz:

çok zor kazanmıştı parasını ömrü boyunca çıplak gezip güneş yedi yandı.

176
50
yanıtYanıtla
Halil Habib:

Allah için bu kadar ağlasaydın inanki Allah tüm günahlarını afederdi mal icin aglıyorsun

151
74
yanıtYanıtla
Eray Içkaya:

GÜVENME GÜZELLİĞİNE BİR SİVİLCE YETER . GÜVENME MALINA BİR KIVILCIM YETER . devlete seslenin devlet tüm zararı karşılasın sizin zararınız bir çiftlik . trilyonlar antalya tabi ama istanbulun kenar mahallelerinde bir garibanın tüm varlığı evi gitse devlet karşılamıyor .sizin çiftlik gitti ise yenisini kurarsın ya 3000 tl maaşlı gariban nasıl kursun DEVLET SİZE DEĞİL GARİBANA LAZIM .

198
24
yanıtYanıtla
Samet Ucgan:

Bikini defile paralari gitti...

146
57
yanıtYanıtla
bekir yapici:

KIC KADAR YUNANISTANDA 27 TANE YANGIN UCAGI VARKEN KIMSENIN AKLINA BIZDE KAC TANE YANGIN UCAGI VAR DIYE SORMAK GELMIYOR RUSYADAN KIRALANAN UCAKLARIN SAYISINI KACI KULLANILIYOR ONUDA BILMIYORUZ BILDIGIMIZ THK DEVRE DISI KALDIGI AVRUPA BIZI KISKANIYORMUS ACABA ONLARIN SIYASETCILERI POLITIKACILARI BIZIM VURDUM DUYMAZ BOS VEREN CABUK UNUTAN HESAP SORMAZ KOLAY KANDIRILAN CABUK DOLMUSA GELEN BIR MILLET OLMAMIZI KISKANIYOR OLABILIRMI?

130
39
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

akp nin kac tane özel ucagi sarayi gemisi var sen bilmiyormusun yunanistan halt etmis

yanıt51
yanıt39
Ayt Sali:

ozgurluk diye kiro ve pkk destekleyin sanacti tafasi ....o hainler yakdi oralari...4yerden birden nasil cikacak yoksa

136
29
yanıtYanıtla
Aslan Yılmaz:

hadi ordan be bu ulkeyi zamaninda parsel parsel kim satiysa bu yanginda ayni zihniyetin eseridir ormanlar yansin imara acilsin araziler bitek siz misiniz kurnaz insanlari keriz bellemişsiniz Allah yedirmesin

yanıt13
yanıt10
Murat Gunduz:

Dünya malı için bu kadar ağlanirmi.. Allah sana akıl versin.. ağlamak bir yana felç geçirmiş Canın sağ mı elhamdülillah de geç, dünya malı bu gekir gider..

132
28
yanıtYanıtla
Uğur Sezgin:

Senin gibi mal icin ağlanmazda o ciftliktyte bir sürü hayvanıda var senin 10 tl kaybolsa gece gündüz ararsın bu şinsanamı laf atıyorsun

yanıt31
yanıt24
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title