Haberler

Mamak'ta Şampiyon "Battal Gazi"

Mamak Belediyesi Türközü Şehir Stadı’nda düzenlenen okullar arası futbol turnuvasının şampiyonu belli oldu.

Mamak Belediyesi Türközü Şehir Stadı'nda düzenlenen okullar arası futbol turnuvasının şampiyonu belli oldu. Belediyenin ev sahipliğinde Mamak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada kupayı kaldıran takım Battal Gazi Meslek ve Anadolu Lisesi oldu.

Centilmenliğin ve dostluğun öne çıktığı turnuvanın kupa töreninde konuşan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Turnuvaya katılan bütün takımlarımız benim için şampiyon olmuştur" dedi. Tesisleşme ve spora yatırım yapıldığında başarının da beraberinde geldiğini belirten Akgül, "Mamak'a kazandırdığımız spor tesislerimizi seyirlik değil, kullanmak için yaptık. Amacımız 7'den 70'e herkesin spor yapmasına imkan sağlamak. Bunun en güzel örneğini de bugün burada görüyoruz" diye konuştu.

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Mamak Kaymakamı Ali Mantı da, "Takım olmak büyük bir çaba gerektirir. Görüyorum ki burada farklı okulların takımları kardeşlik içinde büyük bir takım olmuş. Bu kardeşliğinizin bir ömür sürmesini diliyorum" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ise, "Gençlerimizi bu spor müsabakalarıyla birlikte spora yönlendirmek ve teşvik etmek gelecekleri açısından çok önemli" dedi.

1 Mart tarihinde Mamak Belediyesi Türközü Şehir Stadı'nda başlayan okullar arası futbol turnuvası 56 okulun katılımıyla gerçekleşti. Ortaöğretim ve liseler arasında 99 müsabakanın oynandığı turnuvada kıran kırana mücadeleler yaşandı. Farklı kategoride şampiyonların belli olduğu turnuvada "Küçükler" kategorisinde birinciliği Ticaret Odası Orta Okulu, "Yıldız" erkelerde 29 Ekim Orta Okulu, "Gençler" kategorisinde ise birinciliği Mamak Battal Gazi Meslek ve Anadolu Lisesi kazandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mamak Belediyesi Mesut Akgül Battal Gazi Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title