Haberler

Malezyalı Muhammed'e Sürpriz Doğum Günü

41 ülkeden 1000 çocuğun katıldığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali için Kocaeli'ye gelen Malezyalı Muhammed 11 yaşına konuk olduğu Çınar ailesinin evinde girdi.

41 ülkeden 1000 çocuğun katıldığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali için Kocaeli'ye gelen Malezyalı Muhammed 11 yaşına konuk olduğu Çınar ailesinin evinde girdi. Çınar ailesinin hazırladığı sürpriz doğum günü partisinde Malezyalı Hazik'in sevinci görülmeye değerdi.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 23 Nisan Uluslar arası Çocuk Festivali bütün hızı ile devam ediyor. 41 ülkenin çocukları birbirinden muhteşem etkinliklerle güzel günler geçirerek dünya kardeşliğine örnek oluyor. Kocaeliye gelen Malzeyalı Muhammet Hazik'e konuk olduğu Çınar ailesinin hazırladığı sürpriz doğum günü partisi de bu kardeşliği bir kez daha gözler önüne serdi.

Nuh Çimento Okulu'nda eğitim gören Eren Çınar ile festival boyunca aynı evi paylaşan Malezyalı Hazik, sürpriz doğum günü pastasını görünce çok şaşırdı. Kendisine yapılan bu jestten etkilenen Hazik, arkadaşı Eren'e sarılarak teşekkür etti. 11 yaşına basan Hazik'i baba Mehmet Aydin, anne Huri ve oğulları Eren kutladı. Sürpriz doğum gününde Hazik'i Malezyalı arkadaşları ve grup liderleri de yalnız bırakmadı.

Pastasını afiyetle yiyen Hazik, kendisini evinde gibi hissettiğini ifade ederek mutluluğunu ifade etti. Hazik, arkadaşı Eren'i artık kardeşi gibi hissettiğini onunla evine gidince telefonla ve ya internet aracılığıyla konuşmak istediğini söyledi.

Evin oğlu Eren Çınar ise "Hazik gelmeden önce çok heyecanlandım. Geldiğinde çok mutlu oldum. Çok iyi vakitler geçirdik. Festival bitmek üzere. Onun gitmesini hiç istemiyorum. Ben de onu kardeşim gibi hissediyorum" diyerek festivalin asıl amacını dile getirmiş oldu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eren Çınar 23 Nisan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title