Haberler

Malazgirt'te İstişare Toplantısı

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Malazgirt Şubesi, okul temsilcileriyle istişare toplantısı yaptı.

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Malazgirt Şubesi, okul temsilcileriyle istişare toplantısı yaptı.

Malazgirt Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Eğitim Bir-Sen Malazgirt Şube Başkanı Erhan Aslan, 2014-2015 eğitim öğretim yılında gösterdikleri başarılardan dolayı okul temsilcilerine teşekkür ederek, üyelerden aldıkları güçle ilçede eğitim kalitesini yükseltmeye çalıştıklarını belirtti.

Eğitiminin daha iyi yerde olması için mücadele ettiklerini bildiren Aslan, şöyle konuştu:

"Bu güce ulaşırken, en büyük etken kararlı duruşumuz olmuştur. Haklının ve halkın yanında olan sendikamız kimsenin görüşüne, milliyetine, cinsiyetine, geçmişine, arkadaşına ve çevresine bakmadan emeği ve hakkı korumaya çalışmıştır. Bu konuda hiç kimsenin baskısına ve tehdidine aldırmadan işimizi en iyi şekilde yapacağız. Malazgirt'teki tek sevdamız eğitimin, eğitimcinin ve kardeşliğin her daim en yüksek kalitede kalmasıdır. Bizi bu makama taşıyan tüm üyelerimize, okul temsilcilerime ve yönetim kuruluna teşekkürü bir borç biliyorum."

Toplantıya, İlçe Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, AK Parti Muş milletvekili adayı Mehmet Ali Şimşek, Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, Eğitim Bir-Sen Muş Şube Başkanı Mahir Barışan, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğretmenler katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Eğitim Bir Sen Erhan Aslan Malazgirt Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title