Haberler

Malatyalı Gazeteciler Fethiye'yi Ziyaret Etti

Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği’nin organizesi ile Muğla’nın Fethiye İlçesi’ni ziyaret eden basın mensupları, ilçenin Ölü Deniz, Gemiler Adası ve Kayaköy yıkılmış harabe evlerini gezdi.

Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği'nin organizesi ile Muğla'nın Fethiye İlçesi'ni ziyaret eden basın mensupları, ilçenin Ölü Deniz, Gemiler Adası ve Kayaköy yıkılmış harabe evlerini gezdi.

İlçe gezisi kapsamında Fethiye Belediye Başkan Behçet Saatçı'yı da ziyaret eden Malatyalı Gazeteciler, ilçe hakkında bilgiler aldı. Ziyarette konuşan Fethiye Belediye Başkanı Saatçı, "Malatya'yı iyi biliyoruz. Siyasi yönden iki Cumhurbaşkanı çıkarmış, Hamit Fendoğlu gibi insanları yetiştirmiş bir il. Türkiye'nin marka değeri olan kayısıyı yemeyi de ihmal etmiyoruz. Sağ olsun Nüvit başkanımız da zaman zaman kayısı gönderiyor bizlere" diyerek, Fethiye'nin tarihi hakkında bilgi aktırdı.

Başkan Saatçı, büyükşehir statüsü ile birlikte ilçe belediye başkanlarının birçok yetkililerinin ellerinden alındığını belirterek, "İlçede şube müdürü olarak görev yapıyoruz" diyerek espri yaptı.

Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş ise, "Büyük şehir olunması ile birlikte ilçelerden alınan yetkiler tekrar verilmeli. Buralar turizm bölgesidir. Turizmin göz bebeği olan ilçelerden alınan yetkiler tekrar verilmelidir" şeklinde konuştu.

Malatya'da uzun yıllar görev yaptıktan sonra Fethiye belediye başkan yardımcılığı görevine getirilen Mehmet Yılmaz Cesur da, uzun yıllar sonra Malatya'yı tekrar ziyaret ettiğinde yeşilliğin eskisi kadar olmadığını gördüğünü ve üzüldüğünü dile getirdi.

Konuşmalardan sonra Saatçı'ya plaket ve kuru kayısı ile Televizyon ve Gazeteciler Cemiyeti'nin plaketi sunuldu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethiye Kayaköy Muğla Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title