Haberler

Malatya İl Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Daire Müdürlerinin Bir İşin Yapılması İçin Sadece Dilekçe Yazmakla ve Telefon Etmekle Yetinmemesi Gerektiğini, İşin Takipçisi Olmaları Gerektiğini Söyledi.

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, daire müdürlerinin bir işin yapılması için sadece dilekçe yazmakla ve telefon etmekle yetinmemesi gerektiğini, işin takipçisi olmaları gerektiğini söyledi.

İl Özel İdaresi Salonu'nda düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, 2004-2006 dönemi Avrupa Birliği (AB) hibe fonlarından yararlanma döneminin bittiğini, şimdi ise 2007-2013 dönemini kapsayan bölümün başladığını ifade ederek, "Bu yeni dönemde 2,2 milyar Euro hibe verilecek. Bu paradan azami ölçüde istifa etmeliyiz. Bunun içinde proje gerekir.Kim önce proje gönderirse onun projesi kabul görür ve hibe desteği alır. Bu dönemde ıskalamayalım ve azami ölçüde hibe desteği alalım"şeklinde konuştu.

Daşöz, konuşmasının devamında ise şu ifadeleri kullandı:

"Bir hizmete teşebbüs ederken, elbet dilekçe yazmakla iş başlayabilir, ama bunu takip etmek lazım. 'Efendim telefon açtım olmadı' deme lüksümüz yok. Bürokratik engeller varsa, bir üstünüze konuyu iletin. Bu tür sorunların görüşüleceği yer burası. İl koordinasyon demek, aksayan ve tıkanan yerleri açmaktadır. Güç birliği ile işleri yapmak lazım." Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Sevimli ise il koordinasyon toplantısında belediye hizmetlerini anlattı. İnönü Kapalı Çarşı üzerinde düzenleme çalışması için Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan onay aldıklarını, Malatya Belediyesi'ni bağlanması nedeniyle Orduzu'daki mesire yerinde rekreasyon çalışması yapacaklarını, belediyeye devredilen Meyvecilik Araştırma Enstitüsü arazisinde ilk etapta 50 dönümlük yeri mesire alanı olarak düzenleyeceklerini belirterek içme suyunda kaçağı önleyecek ve ne kadar su giriş ve çıkışını yazacak skoda sistemine bu yıl geçileceğini ifade etti.

(NA-SMR-Y) 03.03.2008 17:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title