Haberler

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni

MALATYA Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Selahattin Gürkan, düzenlenen törenle Büyükşehir Belediye eski Başkanı Hacı Uğur Polat'tan görevi devraldı.

Devir teslim için Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen törene, AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık, Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, kurum temsilcileri ile birçok kişi katıldı. Dua edilip, kurban kesilen törende konuşan Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hacı Uğur Polat, "Malatya halkı her seçimde rekor kırarak AK Parti'ye çok büyük destek verdi. 31 Mart Yerel seçimlerinde de rekor bir oyla destek verdiniz. Sayın Başkan Selahattin Gürkan, kadim ilçemiz Battalgazi'de uzun yıllar belediye başkanlığı yaptı. 31 Mart'tan önce bir görev tebliğ edildi. Ak bir sayfa açarak hep birlikte çalıştık. Malatya halkı olarak bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında Beydağı gibi duracağız. Sayın Başkanımın bayrağı çok daha ilerilere götüreceğinden eminim. Bu süreçte onun daima yanında olacağız. Kendisine başarılar diliyor, saygılar sunuyorum" dedi.

24 Kasım 2018'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı isteği ile Malatya halkına hizmet etmek için yola çıktığını söyleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise şöyle konuştu:

"Sayın Cumhurbaşkanımız şehrin emini olarak 'Her kesimi kucaklayacak, herkese hitap edeceksiniz. Malatya'nın istikbaline ve geleceğine sahip çıkacaksınız' dedi ve kutlu dava için yola çıktık. Gönül belediyecilik destanının Malatya'da yapılması için sokak sokak, ev ev gezdik. 31 Mart'ta evler, sokaklar, mahalleler sesini birleştirdi ve gönül belediyeciliği rekor bir oyla Malatya'da kazandı. Medeniyetin doğduğu bu şehirde milletin verdiği görev ağır ve zor olsa da, milletimizin destek ve gayretleriyle zoru kolaya dönüştüreceğiz. Çıktığımız bu yolda dün dediğimiz gibi bugün de şemsiyemiz gökyüzüdür, hizmette güneş gibi olacağız. Bizim hizmet anlayışımız gökyüzü ve güneş gibi olacağız. İlçe Belediyelerimiz ile birlikte el ele vererek Anadolu'yu Anayurt Yapan şehirde yeni destanları hep birlikte yazacağız. Seçimlerin kaybedeni yoktur. Bu bir bayramdır bu bayram Malatya'mıza hayırlı olsun. Sorumluluğumuzun bilinci ve idraki içerisinde Malatya'mızı emin adımlarla ileri götürmenin gayreti içinde olacağız. Bayrağı aldığımız yerden daha ileri noktalara taşıyacağız. Malatya'mıza şimdiye kadar hizmet etmiş bütün belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize, kanaat önderlerimize kalbinde ve içinde dua eden bütün gönüldaşlarımıza teşekkür ediyor, kutluyorum."

Törenden sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına geçen Başkan Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediye eski Başkanı Hacı Uğur Polat'tan kentin anahtarını teslim aldı.

- Malatya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Selahattin Gürkan Hacı Uğur Polat Malatya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title