Haberler

Makam Aracı, Şehit Torununa Sünnet Arabası Oldu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, makam aracını Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde darbecilere karşı direnirken tankın üzerinden düşerek şehit olan Zekeriya Bitmez'in sünnet olan torununa tahsis etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, makam aracını Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde darbecilere karşı direnirken tankın üzerinden düşerek şehit olan Zekeriya Bitmez'in sünnet olan torununa tahsis etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Hacı Uğur Polat, makam aracını FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Atatürk Havalimanı'nda darbecilere karşı direnirken tankın üzerinden düşerek şehit olan Zekeriya Bitmez'in 3 yaşındaki torunu Yasin Efe Bitmez için sünnet arabası yapılması talimatını verdi.

Makam aracıyla kent merkezinde tur atan Yasin Efe, Başkan Hacı Uğur Polat ile Malatya Hayvanat Bahçesi'ni gezdikten sonra sünnet töreninin yapılacağı kent merkezindeki salona geldi.

Sünnet törenine de katılan Başkan Hacı Uğur Polat, burada yaptığı konuşmada Yasin Efe'nin dedesinin şehit olduğunu anımsatarak, "Efe şimdi küçük ama ileride daha iyi anlayacak, dedesi Zekeriya 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı sokağa çıktı. İstanbul'da yiğitçe darbeci hainlerin planlarını altüst etmek için meydana indi. 251 şehidimizden biri de Zekeriya Bitmez." dedi.

Polat, sünnet töreninin hayırlı olmasını diledi.

Sünnet törenine aile yakınlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hacı Uğur Polat Uğur Polat Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title