Haberler

Mahkumlar Cezaevi Yönetimine Günde 5.00 Tl.ödüyor

İl Genel Meclisi, mahkum eşlerinin sorunlarını araştırırken, mahkumların cezaevi yönetimine günde 5.00 TL.ödemelerine şaşırdılar.

İl Genel Meclisi, mahkum eşlerinin sorunlarını araştırırken, mahkumların cezaevi yönetimine günde 5.00 TL. ödemelerine şaşırdılar.

Malatya

İl Genel Meclisi haziran dönemi toplantısı İl Özel İdaresi Salonu'nda Naci Şavata'nın başkanlığında sürdürüldü.

İl Genel Meclis üyesi

AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Ali Doğan ile Meclis Üyeleri

Mehmet Şireci, Nuri Karadaş, Derviş Demirkol, Ömer Altuntaş ve Veysel Yaşar'ın

Meclis Divanına sunduğu önergede, mahkum eşlerin sorunları, yaşadıkları sıkıntıların araştırılması

istendi. Kadın Hakları ve Eşitlik Komisyon Başkan Nuri Karadaş başkanlığındaki komisyon üyeleri konuyu araştırarak meclise rapor sundu. Raporda şu tespitlere yer verildi:

"Kadın Hakları ve Eşitlik Komisyonu olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü'nde mahkum eşleri ile yaptığımız toplantıda mahkum eşlerinin problemleri aşağıda belirtilmiştir.

Cezaevi Müdürlüğü'nce mahkumlarda günde 5 TL. ücret istenmesi, mahkumlarda maddi açıdan çok büyük sıkıntılar oluşmaktadır. Eşlerinin mahkum olmasından dolayı, iş ararken işverenlerin iş konusunda kendilerine sıcak bakmadıkları, mahkum çocukların dış ortama çıktıklarında babalarının mahkum olmalarından dolayı diğer çocuklar tarafından dışlandıkları, Belediyenin ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü tarafından mahkum eşlerine verilen yardımın geçim sıkıntısını gideremediği, bazı mahkum eşlerinin küçük çocuklarının olmasından dolayı iş bulsalar bile çocuklarına bakacak kimse olmadığından işe gidemedikleri belirtilmiştir."

Meclis üyelerinin çoğu, Cezaevi Müdürlüğü'nce mahkumlardan

günde 5 TL. ücret istenmesini ilk kez duyduklarını ifade ederek, şaşkınlıklarını dile getirdiler.

(NA)

06.06.2013 12: 59: 32

TSI

NNNN - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ali Doğan Ak Parti Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title