Haberler

Mahalle Okullarına Buzdolabı

Mardin’in Artuklu İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk ilçeye bağlı mahallerdeki okulları boyattı ve buzdolabı olmayan okullara buzdolabı hediye etti.

Mardin'in Artuklu İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk ilçeye bağlı mahallerdeki okulları boyattı ve buzdolabı olmayan okullara buzdolabı hediye etti.

Artuklu İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Şakir Öner Öztürk, ilçeye bağlı mahallelerdeki okulların eğitim ve öğretime eksiksiz olarak hazırlanması talimatı verdi. Artuklu İlçe Belediye Başkanlığına atandıktan sonra, ilçeye bağlı mahallelerde yaşam şartlarının iyileştirilmesi için çaba harcayan Kaymakam Şakir Öner Öztürk, boyaları dökülen, bahçeleri bozulan okulların eksikleri giderdi. Boyanan okulların, bahçe duvarları ve ağaçlandırma çalışmalarının da tamamlandığını ifade eden Kaymakam Öztürk "İlçe merkezindeki okullar hangi imkanlara sahip ise, uzak mahallerdeki okulların da ayni imkanlara sahip olmasını istiyoruz. Boyası dökülen, bahçeleri bozulan, okullarımızı boyattık, bahçe düzenlemelerini yaptık, okul önlerine ve çevrelerine parke döşedik. Öğrencilerimizin en iyi şartlarda eğitimlerini sürdürmeleri için ne gerekiyorsa yapılacak" dedi.

Mahalle okullarına buzdolabı temin ettiklerini kaydeden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Öztürk "Okullarımızın tüm ihtiyaçlarını imkanlar ölçüsünde karşılayacağız. Buz dolabı bulunmayan okullara buzdolabı, okul bahçelerine basket, voleybol sahaları kuruyoruz. Perdesi olamayan okullara perde ve mutfak dolapları temin ediyoruz. Öğrencilerimize futbol, voleybol ve hentbol topu dağıtıyoruz. Öğrencilerimizin boş zamanlarını spor yaparak geçirmelerine imkan sağlayacağız" şeklinde konuştu. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şakir Öner Öztürk Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title