Haberler

Magnum'dan Kıvanç Tatlıtuğ ile Hazzın "İlk"leri!

Güncelleme:

Kıvanç Tatlıtuğ, rol aldığı reklam filminin ilk gösterimi Suada Magnum İstanbul Bar'da yapıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ daha önce Josh Holloway ve Benicio Del Toro'nun rol aldığı Magnum reklamlarında oynayan ilk Türk aktör olurken, rol aldığı reklam filminin ilk gösterimi Suada Magnum İstanbul Bar'da yapıldı. Tatlıtuğ film gösterimi sonrasında Londra ve Paris ile eş zamanlı açılan Magnum İstanbul Bar'daki ilk kişiye özel Magnum'u hazırlama hazzını da tattı. Magnum, reklam filmine konu olan 2012 promosyonu Aston Martin hediyesini açıkladığı toplantıda keyifli bir sürpriz yaparak dünyaca ünlü Türk moda markası Dice Kayek tarafından Magnum için tasarlanan Magnum Haz Tahtı'nı Kıvanç Tatlıtuğ'a hediye etti. Düzenlenen kokteylde ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ'un ilk dijital kampanyası olan Magnum dijital kampanyası da tanıtıldı.

Magnum'un bu yılkı marka yüzü Kıvanç Tatlıtuğ'un ünlü Fransız model Florence Eugene ile kamera karşısına geçtiği ve Ömer Faruk Sorak tarafından çekilen reklam filminin ilk gösterimi Suada'da özel bir davet ile gerçekleşti. Kıvanç Tatlıtuğ, Florence Eugene ve Ömer Faruk Sorak'ın katıldığı davette gösterilen reklam filmi izleyenlerden tam not alırken, filmin gösterimi lle şanslı bir Magnum tüketicisine armağan edilecek olan Aston Martin V8 Vantage S Coupe da anons edilmiş oldu. Reklam filminin ilk gösterimi için düzenlenen özel partide Ozan Doğulu etkileyici performansı ile sahne aldı.

Magnum İstanbul Bar'ın ilk kişiye özel Magnum'unu Kıvanç Tatlıtuğ hazırladı!

Düzenlenen davette, Londra ve Paris'le eşzamanlı olarak hizmete giren ve tüm yaz mevsimi boyunca Suada'da hizmet verecek olan Magnum İstanbul Bar'ın açılışı da gerçekleştirildi.İsteyen herkesin kendi Magnum çeşidini yaratabileceği Magnum İstanbul Bar'ın ilk kişiye özel Magnum'unu Kıvanç Tatlıtuğ, reklam filminde kendisine eşlik eden ünlü Fransız model Florence Eugene'yle birlikte hazırladı.

Magnum ile yaşadığı "ilk" hazlar hakkında konuşan Kıvanç Tatlıtuğ, davette "Magnum dünya çapında hep hatırlanır işler yapmış bir marka. Magnum ile çalışan ilk Türk aktör olmak güzel bir duygu. Ayrıca ilk kez bir dijital kampanyada yer almak da farklı bir keyif. Ömer Faruk Sorak ve Florence ile birlikte çalışmakta ayrıca çok keyifliydi" diyerek kampanya hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Fransız model Florence Eugene ise, "Bir Magnum kampanyasında yer almak beni çok mutlu etti. Hem Kıvanç Tatlıtuğ gibi bir isimle hem de son derece profesyonel bir ekiple birlikte çalışmış oldum. Ayrıca bu proje sayesinde hayatımda ilk kez İstanbul'a gelmiş ve burada tanıştığım insanlar sayesinde hiç unutamayacağım bir tecrübe edinmiş oldum" dedi.

Reklam filmi yönetmeni Ömer Faruk Sorak da çekimler hakkında "Magnum ile ilk kez çalıştık. Bugüne kadar pek çok kampanyasını beğeni ile takip ettiğim bir marka. İnanıyorum ki ekip olarak biz de çok başarılı bir işe imza attık. Çok şanslı bir ekiptik, çünkü setteki herkes hem oldukça profesyoneldi hem de ekibimizin arasındaki kimya pek rastlanılır türden değildi. Kıvanç ve Florence'ın profesyonellikleri ve uyumu kameraya da yansıdı, ortaya Magnum'a yakışan dünya standartlarında bir sonuç çıktı" diye konuştu.

Magnum ekibi Tatlıtuğ'a hoş bir sürpriz yaparak, dünyaca ünlü Türk tasarım markası Dice Kayek tarafından Magnum'dan alınan ilham ile tasarlanan Magnum Haz Tahtı isimli özel koltuğu Kıvanç Tatlıtuğ'a hediye etti. Magnum yetkilileri, Magnum tüketicilerinin kalbinde taht kuran ve onların tercihi ile kampanyada yer alan Tatlıtuğ'a armağan ettikleri Magnum Haz Tahtı ile Tatlıtuğ'a bir kampanya anısı vermek istediklerini belirttiler.

Bu yılın hediyesi Aston Martin V8 Vantage S Coupe

Her yıl düzenlediği promosyon kampanyalarıyla birbirinden değerli hediyeleri haz tutkunlarıyla buluşturan Magnum'un bu yılki hediyesinin Aston Martin V8 Vantage S Coupe olduğunu açıklayan Algida Pazarlama Direktörü Özgür Kölükfakı, "İçimize sinen, Magnum'a yakışan bir kampanyaya imza attık. Kıvanç Tatlıtuğ, Florence Eugene ve Ömer Faruk Sorak profesyonellikleri ile markamıza değer kattılar. Bu yılki hediyemiz Aston Martin de özel bir otomobil. Aston Martin'in pek çok değerli ve nitelikli yönüyle Magnum'a ve haz tutkunlarına yakışır bir hediye olacağını düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Faruk Sorak Kıvanç Tatlıtuğ Aston Martin İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title