Haberler

Yonca Evcimik'ten, Kendisini "Yaşıtların Hacca Gidiyor" Diye Eleştiren Takipçisine Jet Yanıt: Seni de Görelim

Güncelleme:

Instagram hesabından 'Sabah şekeri' notuyla paylaştığı fotoğrafa çok sayıda yorum alan Yonca Evcimik, bir takipçisi tarafından yapılan, "Yaşıtların hacca gidiyor" eleştirisine "Kardeş açsana profilini seni de görelim" cevabını verdi.

Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile çok konuşuldu. Yaptığı son paylaşımın altına gelen ''Yaşıtların umreye hacca gidiyor, senin girdiğin şekillere bak'' eleştirisine kızan Yonca Evcimik takipçisine cevap verdi.

Yonca Evcimik'ten Kendisini Eleştiren Takipçisine Jet Yanıt: Seni de Görelim

"KARDEŞ AÇSANA PROFİLİNİ SENİ DE GÖRELİM"

Takipçisinin eleştirisini sosyal medya hesabından paylaşan 53 yaşındaki ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, ''Kardeş açsana profilini seni de görelim ne şekillere giriyorsun. Yaşıtlarımı tanımazsın o yüzden nereye gittikleri konusunda çok emin konuşma. Hadi güzel trollemeler sana… Bana sökmez o ayrı…'' yorumunu yaptı.

Yonca Evcimik'ten Kendisini Eleştiren Takipçisine Jet Yanıt: Seni de Görelim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yonca Evcimik Sosyal Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (152)

coni:

bu cahil millet acliga sefillige mahkum abi hala millete yok hac yok oruc sanane lan sanane sen ne yaptin !!

15
18
yanıtYanıtla
CENGIZHAN:

LAN GERİZEKALI LAN GERIZEKALILAR KADININ YASİTLARİNİN NERYE GİTTİĞİNDEN SANA NE SİZE NEE MALMISINIZ LAN .HERKESİ MÜSLÜMAN SANMANIZDA AYRI BİR SALAKLIK.

19
14
yanıtYanıtla
Mesut:

Çocuk doğru demiş. Yaşına göre giyin ve davran.

17
16
yanıtYanıtla
))):

mesur ronaldo ile ilgili yaptığın yorumuda beğendim bunuda beğendim dürüst adamsın

yanıt2
yanıt4
FATİH ARSLAN:

Hacdan gelenlerin hepsi de cennetlik zaten. Yobazlık hat safa da. Bırakın artık şu din istismarlığını. Allah ın soracağı soruları sen kim oluyorsun da ya da kendini ne sanarak soruyorsun. Yobazlık bitmedikçe ne ekonomi düzelir ne de bir adım ileri gidilir. .

13
20
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Hacca Dollar la gidiliyor sudi arab müslpmanlar da o dolarla amerikan Silah alip müslümsnlari öldrüyorlar hac yerine bi fakire yardim edin daha sevaba gecersiniz

14
18
yanıtYanıtla
Sakaryalı:

Ulan ahmak hac ömür de bir kere gidebilene farzdır ama o parayla kim ne yapmışsa hesabını o verir .gidilmeyen haccın hesabı krala sorulmaz

yanıt11
yanıt4
fatih:

Yonca teyze kocakarı olmuş hala kız muamelesi görmek istiyor. Adam bunu anlatmak istiyor.

20
10
yanıtYanıtla
Garip:

Fatih tebrik ederim. Yorumları okudum adamın söz sanatını anlayan sensin.

yanıt0
yanıt0
Hakkaniyet:

Umreye hacca gidip arabi zengin edecegine kendi memleketinde kalip calisiyor. Fizigi düzgünse kiskanan cok olur. Cekemeyenler catlasin. 20 yasinda olup ici gecmis haminneler coook.

12
17
yanıtYanıtla
Tüm 152 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title