Haberler

Yılmaz Köksal Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Kızı Banu Köksal, başucunda kovboy şapkası ile Beşiktaş flamasının bulunduğu babasının tabutunun başında gözyaşlarına boğuldu.

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk sinemasının ünlü oyuncusu Yılmaz Köksal, sevenleri tarafından toprağa verildi. Köksal'ın kızı babasının kovboy şapkası ve Beşiktaş flamasının bulunduğu tabutunun başında gözyaşlarına boğuldu.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Sultanbeyli'deki özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde hayatını kaybeden Türk sinemasının ünlü oyuncusu 76 yaşındaki Yılmaz Köksal için Üsküdar Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Köksal'ın eşi Özden, oğlu Murat Köksal, kızı Banu Köksal ile aralarında Cüneyt Arkın, Orhan Gencebay, Kadir İnanır, Atilla Saral'ın da bulunduğu çok sayıda ünlü isim ve sevenleri katıldı.

KIZI AYAKTA ZOR DURDU

Kızı Banu Köksal, başucunda kovboy şapkası ile Beşiktaş flamasının bulunduğu babasının tabutunun başında gözyaşlarına boğuldu.



Köksal'ın küçük rollerden büyük rollere yükseldiğini belirten Cüneyt Arkın, "Kahramanlar beyaz yeleli atlara binip güneşe gidiyorlar. Malkoçoğlu filmlerinde onunla çok kaleler fethettik." diye konuştu.

Orhan Gencebay, Yılmaz Köksal'ın oğlu Murat Köksal ile ağabeyi Yücel Köksal'a başsağlığı diledikten sonra diğer 6 cenazenin de yakınlarına tek tek sabır diledi.



Yılmaz Köksal, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Şakirin Camii Sultanbeyli Beşiktaş Üsküdar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

POMPACI OSMAN AGA:

Adam Gibi Adam Allah Rahmet Eylesin Mekani Cennet Olsun..

17
0
yanıtYanıtla
EKONOMiST:

ÜLKEMIZI GERI BIRAKAN;BU GERICI YOBAZ ARTIST VE MÜZISYENLERDIR.

4
11
yanıtYanıtla
PSIKOLOG:

ÜLKEMIZDEKI MANEVI ATMOSFERI EN COK KIRLETENLER MÜZISYEN VE ARTISTLERDIR.

5
9
yanıtYanıtla
ZMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin isallah, nur icinde yatsin.

10
3
yanıtYanıtla
HALK:

artislere ve müzisyenlere, kesinlikle rahmet dilenip dua edilmez, cünkü onlar ahirete inanmayan kafirlerdir.

4
6
yanıtYanıtla
emekli:

bir yıldız daha kaydı uğurlar olsun sevgili yılmaz abi mekanın cennet olsun

8
1
yanıtYanıtla
yavaşMobil-ANDROID:

karakter olarak iyi bir ihsandì. kendisiyle bir kackere görüsmüştüm.allah rahmet etsin

8
0
yanıtYanıtla
mayk:

cocukken en sevdıgım kahramanlarından dın. . . nur ıcınde yat

6
0
yanıtYanıtla
Ayşe:

ALLAH RAHMET EYLESİN ALLAHIM CENLET MEKANLARI VERSİN AİLESİNİN BAŞI SAĞ OLSUN.HEPİMİZİN GİDECEĞİ YER ORASI.ÖLÜMÜ HEPİMİZ TADACAZ.

5
0
yanıtYanıtla
abdullah70:

destan filiminde 1973 yılında bende onadım iyi sanatcıydı yılmaz ağabey allah rahmet etsin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title