Haberler

Yıldızlar Tarih Kokuyor

Gelecek yıl vizyona girecek birçok filmde Hollywood'un güzel yıldızları tarihe farklı açılardan damgasını vuran kadınları canlandırıyorlar.

NAOMI WATTS

Naomi Watts, İngiltere Veliaht Prensi ile evlenen Prenses Diana'nın hayatının anlatıldığı filmde başrolde. Watts, gelecek yıl vizyona girecek olan filmde Diana'yı canlandırmanın riskli ancak keyifli olduğunu söylüyor.

JANE FONDA

Ünlü oyuncu, gelecek yıl vizyona girecek olan son filminde Amerika'nın eski başkanlarından Ronald Reagan'ın eşi Nancy Reagan'ı canlandıracak. 74 yaşındaki oyuncu, böyle tarihi bir karakteri canlandırmanın eğlenceli olduğunu söylüyor.

NICOLE KIDMAN

Hollywood'un en güzel kadınlarından biri olarak gösterilen Nicole Kidman, çekimleri yeni başlayan son filminde Monaco Prensesi Grace'i canlandırıyor. Bir Hollywood yıldızıyken, bir prensle evlenip prenses olan Grace Kelly'nin hayatının anlatılacağı filmin gelecek yıl vizyona girmesi bekleniyor.

LINDSAY LOHAN

Hollywood'un sorunlu ismi Lindsay Lohan, sinema tarihinin en güzel kadınlarından Elizabeth Taylor'ı beyaz perdede canlandırmak için seçildi. Lohan, bu kadar büyük bir efsaneyi canlandırmanın kendisini çok heyecanlandırdığını söylüyor.

SIENNA MILLER

Sienna Miller, yeni filminde Hollywood'un bir dönem sinemasına damgasını vuran Tippi Hedren rolünde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Özellikle efsanevi yönetmen Alfred Hitchkok filmlerinde rol alan Hedren'in hayatının anlatılacağı film gelecek yıl vizyona girecek.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Naomi Watts Hollywood Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title