Haberler

Yıldız Tilbe vasiyetini açıkladı: Cenazeme politikacı gelmesin, gelirse de taşlayın

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vasiyetini açıkladı. Cenazesine hiçbir politikacının gelmemesini isteyen Tilbe, "Cenazeme gelirken demir para büyüklüğünde taşlar koyun cebinize, 1 politikacı gelirse taşlayın. Gitmezlerse ben kalkarım Allah'ın izniyle. Belki birkaçını da götürürüm, hiçbirini İstemiyorum" dedi.

Güçlü sesi ve konserlerindeki tarzıyla her daim adından söz ettiren başarılı şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye de devam ediyor. Hesaplarını aktif olarak kullanan Tilbe, vasiyetini açıkladı.

"CENAZEME POLİTİKACI GELİRSE TAŞLAYIN"

Twitter hesabından paylaşım yapan Yıldız Tilbe, cenazesine hiçbir siyasetçinin gelmemesini istedi. Tilbe, paylaşımında "Allah hepinize sağlıklı uzun ömürler versin. Buradan size söyleyeyim vasiyet olarak avukatıma da bırakacağım. Öldüğüm zaman cenazeme 1 tane politikacı, siyasetçi istemiyorum, gelmesinler. Cenazeme gelirken demir para büyüklüğünde taşlar koyun cebinize, 1 politikacı gelirse taşlayın. Gitmezlerse ben kalkarım Allah'ın izniyle, belki birkaçını da götürürüm. Hiçbirini İstemiyorum" ifadelerini kullandı.

Yıldız Tilbe vasiyetini açıkladı: Cenazeme politikacı gelmesin, gelirse de taşlayın

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Sosyal Medya Yıldız Tilbe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (41)

Selim Güler:

Serkan senin beynin hic degismemis ,senin beynin biryere göre ayarlanmis sen ve senin gibilerin eskidi kulanilmaz,cünkü siz hicbir sey üretmeeyen ve ancak birinin ismini vererek onun arkasindan politika yapan kisilersiniz.Eskiden hastaneler icler acisi ,karayolari hep iki serit köy yollari ,savunma sanayi disa bagimli ,teröristler ülkenin her yerindeydi

244
216
yanıtYanıtla
mehmet:

hanfendi parti ismi yada eski siyasetci şimdiki siyasetci gibi bir ayrımı yapmamış. yazıyı başka yerinlemi okuyorsun. genelleme yapmış bütün siyasetcileri kastetmiş.

yanıt128
yanıt12
Sadullah sıtkı:

eskiden camilere gidemiyorduk cami yolunda dövüyorlardı tuvalet yoktu yollara yapıyorduk mağaralarda ekmek yiyorduk

yanıt60
yanıt15
Serkan Özcan:

kadının vasiyeti sana ne be adam istediğini ister istemediğini istemez...Politikacı gelmesin demiş sen de gitmişsin kimlerden bahsediyorsun ayırt etmemiş...Politikacı biri demek hayat palavra demek...

yanıt104
yanıt13
Selim Güler:

Politkacilar iyi kötü ülkeleri icin calisiyor .Bu hükümeti sevmeyen zaten vatanini sevmiyor demektir.Senin görüsün belli .

63
362
yanıtYanıtla
Bitlisli:

Ne alakası var şimdi kadının görüşüyle? Kadın diyor ki cenazeme siyasetçi gelmesin! CHP, HDP, Türkiye İşçi Partisi milletvekilleri gelsin diğerleri gelmesin mi diyor. Politikacılar gelmesin diyor. Biraz saygı.

yanıt203
yanıt20
Serkan Yaman:

vatanımı seviyorum ama hükümeti sevmek zorunda değilim. devlet kalıcı hükümetler geçicidir. aslın sizin gibi düşünen beyinlerin değişmesi gerekiyor.

yanıt118
yanıt22
Mehmet Vatandaş:

Bitlisli: kardeş öylesine ruhlarına işlemiş ki yağmur yağacak desen ha hükümeti kötüledi diyecek bir zihniyet. Politikacılar ülkesi için çalışıyor cümlesini kendisine hatırlatırız zaman zaman:)

yanıt51
yanıt22
Olcay ŞADAN:

Lafa bak. Bu hükümeti sevmeyen vatanını sevmiyormuş. Hey Allah'ım sana cümle kurmak bile israf.

yanıt91
yanıt18
Osman Tokgonul:

Taşlamaaakkk..... Helal kız sana . Abi ben böyle dobralara hastayım vallahi .

294
40
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title