Haberler

Yıldız Tilbe, Kur'an yakma provokasyonuna kayıtsız kalmadı: Bunlar kötülük birliği

Güncelleme:

İsveç'te aşırı sağcı politikacı Rasmus Paludan'ın Kuran-ı Kerim yakması tüm dünyada infial yaratırken çirkin harekete ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe de kayıtsız kalmadı. Tilbe "Allah'a ve indirdiği kitaba düşman olanlardan hiç kimseye dost olmaz. Bunlar kötülük birliği, iyiliğe düşmanlar" diyerek tepkisini ortaya koydu.

İsveç'te aşırı sağcı politikacı Paludan, hafta sonu Stockholm'deki Türkiye Büyükelçiliği önünde skandal bir olay gerçekleştirerek Kuran-ı Kerim yaktı. Bu alçak provokasyona tepkiler çığ gibi gelirken Yıldız Tilbe de tepki gösterdi.

"İYİLİĞE DÜŞMANLAR"

Tüm İslam alemini ayağa kaldıran çirkin harekete Yıldız Tilbe de kayıtsız kalmadı. Ünlü şarkıcı Twitter hesabından şunları yazdı; "Allah'a ve indirdiği kitaba düşman olanlardan hiç kimseye dost olmaz. Euro, dolar, silah ilaç sanayi ve tüm oyuncaklarıyla, yalancı kanun ve yasalarıyla dünyayı işgal etmişler. İnsanları kendi ülkelerinde esir, aç susuz, yoksul bırakmışlar. Bunlar kötülük birliği, iyiliğe düşmanlar."

Yıldız Tilbe, Kur'an yakma provokasyonuna kayıtsız kalmadı: Bunlar kötülük birliği

Yıldız Tilbe, Kur'an yakma provokasyonuna kayıtsız kalmadı: Bunlar kötülük birliği

Yıldız Tilbe, Kur'an yakma provokasyonuna kayıtsız kalmadı: Bunlar kötülük birliği

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Kuran-ı Kerim Yıldız Tilbe İsveç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title