Haberler

Yeni Filminde Arkadaşının Kızıyla Yatağa Giren İlhan Şeşen'den Garip Savunma

Güncelleme:

Yeni filminde arkadaşının kızıyla yatağa giren İlhan Şeşen, kendisine yönelik eleştirilere anlam veremediğini belirterek "Kanada'da anlattım herkes kahkaya boğuldu" dedi.

Ünlü sanatçı İhan Şeşen, "Saklı" filmindeki sevişme sahnelerinin Kanada'daki gösterimde de sorulduğunu, cevaba ise herkesin güldüğünü söyledi.

GALA ÖNCEKİ AKŞAM YAPILDI

Selim Evci'nin yazıp yönettiği, başrollerini İlhan Şeşen, Türkü Turan, Settar Tanrıöğen ve Pelin Akil'in paylaştığı "Saklı" filminin galası önceki gün Akbank Sanat'ta yapıldı.


YATAK SAHNELERİ GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Bir müzisyenin, kızının arkadaşıyla yaşadığı saklı aşkı konu alan filmdeki yatak sahneleri, galada bir kez daha gündeme geldi.


"KANADA'DA GÜLDÜLER"

Daha önce o sahnelerle ilgili "Türkü'nün çocukluğunu bilirim, babası arkadaşım. Bu yüzden öpüşme sahneleri beni zorladı" diyen Şeşen, konu tekrar açılınca şunları söyledi: "Bu film Kanada'ya gitti. Orada da bana bu soruyu sordular, cevap verdiğimdeyse salondakiler kahkahalarla güldü. Sanırım bizim de toplum olarak gülmeye ihtiyacımız var."


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Settar Tanrıöğen İlhan Şeşen Selim Evci Kanada Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı! İşte oyunculuğu bırakıp Giresun'a yerleşen Pınar Aydın'ın son hali

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı! İşte oyunculuğu bırakıp Giresun'a yerleşen Pınar Aydın'ın son hali

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Bakmadan Geçme

ROCKY RABBIT GÜNLÜK ŞİFRE || Rock Rabbit nedir? 26 Temmuz 2024 Rocky Rabbit kombo kartları Kızıl Goncalar 2. sezon ne zaman başlayacak? Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi açıklandı mı? Kızıl Goncalar 2. sezon ne zaman başlayacak? Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi açıklandı mı? SÜPER KUPA MAÇ BİLETİ || Beşiktaş- Galatasaray Süper Kupa maç biletleri satışa çıktı mı? Sabiha Gökçen'de uçak seferleri iptal mi edildi? THY, AJET, PEGASUS SEFERLERİ İPTAL Mİ? 26 TEMMUZ BİM AKTÜEL KATALOĞU || BİM'de bu cuma hangi ürünler var? İşte BİM aktüel indirimli ürünler listesi İlkin Aydın kimdir? İlkin Aydın kaç yaşında, nereli? İlkin hangi takımda oynuyor? Time dergisine göre dünyadaki en iyi 100 rotada yer alan ilimiz neresi? Türkiye'de hangi şehir ilk 100'e girdi? Çakallarla Dans 7 ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 7 konusu ne? Trendyol Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig 1. Hafta maçları! Sezonun ilk maçı ne zaman oynanacak? YKS TERCİH ROBOTU || YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Ön lisans- Lisans Üniversite bölümleri ve puanlarına nereden bakılır? 26 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ll Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Paris Olimpiyatları'na Türkiye'den kimler katılacak? Olimpiyatlarda hangi branşlarda yarışılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı?
Çocukların havuz kavgasına aileler de dahil oldu! 45 yaşındaki adamı bıçaklayarak katlettiler

Çocukların havuz kavgasına aileler de dahil oldu! 45 yaşındaki adamı bıçaklayarak katlettiler

500

Yorumlar (54)

KÜRT MEMEDO:

ISTE TÜRKLERIN VE KÜRTLERIN ARASINDAKI FARK BUDUR KÜRTLERDE NAMUZ COK ÖNEMLI KÜRT DEYISIK KÜLTÜREL NAMUS BAKIMINDA FARKLI:

1
41
yanıtYanıtla
aho aga:

beynin seni terk etmiş malesef. .

yanıt10
yanıt1
yavuz budakMobil-ANDROID:

bu ahlaksizlik sanat ise tukureyim senin sanat gecmisine

33
2
yanıtYanıtla
REİS 03:

İŞTE BÖYLE ZİBİDİLERİ BİZİM HALKIMIZ YERE GÖĞE SIĞDIRAMIYOR VE DİZİLERİN SAATİNİ İPLE ÇEKİYOR UYANIN NEREDE BİZİM KÜLTÜRÜMÜZ BU ZİBİDİLERE PRİM VERMEYİN ARTIK UYANIN EYYYYY MİLLET UYANIN

33
1
yanıtYanıtla
biraz da biz gülek:

hahaha çok komik. (neye güleceksek)

27
2
yanıtYanıtla
TC Ayhan Godek:

bence toplumun gulmeye degilde biraz ahlaka ihtiyaci ihtiyar bunak

22
0
yanıtYanıtla
çok komik:

burası kanada değil türkiye. ayrıca kanada da senin gibi terbiyesizler var.

19
3
yanıtYanıtla
Srs:

bizim toplumumuzun senin gibi ahlaksız adamları linç etmeye ihtiyacımız var. . . .

14
5
yanıtYanıtla
...:

birileri yapar adı istismar olur birileri yapar ismi sanat olur . . . nede olsa

14
2
yanıtYanıtla
SEVİLAY:

bu ne ya iğrenç

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title