Haberler

Yeliz Yeşilmen ilk evliliğini gözyaşları içinde anlattı: Gerdek gecesi olamadı

Güncelleme:

Konuk olduğu programda ilk evliliğini 16 yaşında yaptığını ifade eden Yeliz Yeşilmen, "16 yaşında babamın istediği biriyle evlenip Almanya'ya gittim. Gerdek gecesi olamadı. Bir karı-kocalık olmadı. Aynı odada dahi uyumadık" dedi.

Yeliz Yeşilmen, TV100 ekranlarında yayınlanan 'Beyin Dedektifi' programında zor bir hayatı olduğunu ve henüz 16 yaşındayken babasının isteğiyle hiç tanımadığı bir aileye gelin gittiğini anlattı. Ünlü oyuncu yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

"HAYATIMIN EN ÖNEMLİ TRAVMASI"

Henüz 16 yaşındayken ilk evliliğini babasının isteğiyle görücü usulü yaptığını belirten Yeşilmen, "Dikkat çeken bir görüntüm olduğu için, hep etrafım tarafından sarışın olmanın kötü yanlarını yaşadım. Eve mektuplar, sessiz telefonlar geliyordu. Babam da korkuyordu. İyi bir kısmetle beni baş göz etmek istedi. Görücü usulüyle, 3 gün içinde tanımadığım bir aileye verdi beni. Hayatımın en önemli travması. Okul hayatım bitti" şeklinde konuştu.

Yeliz Yeşilmen ilk evliliğini gözyaşları içinde anlattı: Gerdek gecesi olamadı

"GERDEK GECESİ OLMADI"

Evlendiği kişiyle karı-kocalık hayatının olmadığını ifade eden Yeşilmen, "Derslerim de iyi olduğu için babamın beni evlendirmesine akrabalarımız tepki gösterdi. Babam başıma bir şey gelmesin diye, 'iyi bir aileyle Almanya'ya gönderelim' dedi. Evlenip Almanya'ya gittim. Gerdek gecesi olamadı. Bir karı-kocalık olmadı. Aynı odada dahi uyumadık" dedi.

"KENDİ YATAK ODAMDA UYUYAMIYORDUM"

Almanya'da da çok zor günler yaşadığına dikkat çeken Yeşilmen, şöyle devam etti: "Orada da çok zor günler yaşadım. Bana annem ile babamı aratmıyorlardı. Onlar evde olamadığında gizli gizli arıyordum. Sürekli evi temizleyip, yemek yapıyordum. Eve hacılar hocalar geliyordu. Okuyup üflüyorlardı. İntihara teşebbüs edip, bileklerimi kesmişliğim var. Bir hoca tokat atarsan büyü bozulacak dediği için eşim bana tokat attı. Kendi yatak odamda uyuyamıyordum. Gelin gittiğim evde yer yatağında yatıyordum. Bana hiçbir şey talep etmediğime dair sözleşme imzalatıp Türkiye'ye yolladılar. Evliliğim 6 ay sürdü."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeliz Yeşilmen Haberler

500

Yorumlar (15)

Rasim Hayirsever :

hikayenin yarisi hayal diger yarisida carpitilmis.....Babanin verdigi karar dogrudur ama kendisinin cocukla tanisip evlenmek istedigini Almanya sevdasi ile evlendigini hic dillendirmemis....

265
67
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

40 yıllık evliyim halen bakireyim yalanına benzemiş.

211
50
yanıtYanıtla
Selin Taş:

Bu bazen yalan olmayabiliyor ama

yanıt80
yanıt34
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

15 - 16 Yaşında evlendirilip birde yurtdışı , anne baba sevgisine tam muhtaçken hayattan koparılıyorsun resmen zor durum. Gülme ikonu atanlar boş insanlar.

151
76
yanıtYanıtla
Omar Omar:

Show

171
51
yanıtYanıtla
Nur Ayvaz:

Ben yeliz yeşilmeni iyi bir insan sanırdım ama kesinlikle öyle değil.!!! Nereden geldiğini unutmuş,son derece egolu bir insan.İnsanlarla önce nasıl konuşulması gerektiğini öğren. Emri vaki yaparak işlerini yürütmeye çalışıyorsun ama ne kadar ah alıyorsun farkında değilsin.

157
55
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Gündeme gelme ikonu koyun gülme ikonu rahatsız etmiş bazılarını.

127
44
yanıtYanıtla
uCube :

Almanya'ya gittin ise neden orada devam etmedin yaşamana. Hani Almanya çok güzel, paraya para denmiyormuş ya... Ne diye geldin Türkiye'ye de gündem olma çabasına düştün yaşa Almanya'da. ;))

79
44
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

tamam da yıllar sonra neden böyle mahrem olan bır seyi sırf reklam olmak için birde utanmadan sahte gözyaşı dokuyorsun..utanmaz rezıl.

101
15
yanıtYanıtla
Tocka Antaya:

ama bunu neden anlatıyorsun hiç anlamıyorum bunu

60
10
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title