Haberler

Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk ameliyat oldu, dizi çekimlerine ara verildi

Güncelleme:

TV8 ekranlarında yayınlana Sıfırıncı Gün dizisinin başrol oyuncularından Engin Öztürk'ün geçtiğimiz perşembe günü ameliyat olduğu ortaya çıktı. Engin Öztürk'ün sağlık sorunu nedeniyle Sıfırıncı Gün dizisi de geçen hafta ekrana gelmedi.

BIÇAK ALTINA YATTI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yakışıklı oyuncunun uzun süredir belindeki rahatsız nedeniyle şiddetli ağrılar çektiği ve bu nedenle de bıçak altına yattığı öğrenildi. Tedavisi tamamlanan oyuncu, taburcu edildi.

DİZİYE ARA VERİLDİ

Engin Öztürk'ün sağlık sorunları nedeniyle başrolünü oynadığı "Sıfırıncı Gün" dizisine bir hafta ara verildi. Yayın günü cumaya alınan dizinin yeni bölümü 3 Şubat'ta yayınlanacak. Öte yandan Sıfırıncı Gün dizisinin içinde hikaye "Birinci Gün" olarak değişecek ve dizinin adı da değişecek.

Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk ameliyat oldu, dizi çekimlerine ara verildi

Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk ameliyat oldu, dizi çekimlerine ara verildi

Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk ameliyat oldu, dizi çekimlerine ara verildi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Engin Öztürk Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title