Haberler

Velayet davasına koruma ordusuyla gelen Özcan Deniz'den ilk açıklama: Oğlumun üstündeki haklarım arttı

Güncelleme:

2019 yılında 3 yaşındaki çocuğu için Feyza Aktan'a açtığı velayet davasını bugün kaybeden Özcan Deniz, duruşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Duruşmaya koruma ordusuyla gelen Deniz, "Oğlumun üstündeki haklarım biraz daha düzenlendi" dedi.

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in 2019 yılında boşandığı Feyza Aktan'a 3 yaşındaki oğlu için açtığı velayet davası karara bağlandı. Mahkeme, çocuğun velayetinin annede kalmasına karar verdi. Duruşma salonundan çıkan Özcan Deniz, kendisini bekleyen basın mensuplarına ayaküstü açıklama yaptı.

KORUMA ORDUSUYLA GELDİ

Davaya koruma ordusuyla gelen Deniz, verilen kararı henüz bilmediğini belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Oğlumun yaşı küçük olduğu için hakime hanım olması gerektiği gibi hassas davrandı. Oğlumla görüşme günlerim artırıldı. Oğlum üstündeki haklarım biraz daha düzenlendi. Oğlumun velayetiyle ilgili verilen kararı hala okumadım, anlayamadım. İçeride çok kısa bir konuşma oldu. Okuyunca daha net anlayacağım. Ne karar verildiğiyle ilgili hala net bir bilgim yok."

FEYZA AKTAN MUTLULUKTAN KONUŞAMADI

Avukatıyla birlikte açıklama yapan Feyza Aktan ise "Bir buçuk yılın ardından bir sinir boşalması yaşıyorum. Kararın farkında değilim. Bittiğine inanmıyorum, derin bir nefes almaya ihtiyacım var" şeklinde konuştu.

Velayet davasına koruma ordusuyla gelen Özcan Deniz'den ilk açıklama: Oğlumun üstündeki haklarım arttı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Feyza Aktan Özcan Deniz Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (8)

uCube :

Bir çocuğun yeri, en güzel annenin yanıdır. Çocuğa en güzel anne bakar, eğer ki kötü bir anne değilse. O yüzden mahkeme doğru kararı vermiş. ;))

182
55
yanıtYanıtla
özgür:

Kadın olduktan sonra bu adalet sistemiyle haklı mı haksız aranmaz kadın olması yeterli. Yine çocuk üzerinden erkeği soyan bir karar. Yeni yasa ile Özcan'ın vermediği nafakayı halk verecek.:)

80
48
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

ikiside BOŞ insanlar :)

78
8
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Ulan tırrik tırnakçı sen çokmu dolu adamsın cahil

yanıt0
yanıt0
HainKOXPER :

ÇİNLİLER BUNU BEĞENDİ

17
1
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

zaten adam gıbı bırı olsan mutevazı bır sekılde gelıp gıderdın.sırf hava atmak ıcın...

3
4
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

O korumalar ne ya. Hadi 1 tane olur da 3 tane koruma neyin nesi. Hayırdır neyden kimden bu kadar korkuyorsun

5
1
yanıtYanıtla
Davud :

MasaAllah hiç bizi bizden daha iyi bilen yaratan Allah ne diyor diyen yok...istisnai durumlar harıç 7 yaşina kadar Annenin hakkı sonrası babanındır

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title