Haberler

Reytinglerde Çakılan Çocuklar Duymasın'ı Vatan Şaşmaz'ın Ahı Tuttu

Güncelleme:

Vatan Şaşmaz'ın ölümünün ardından 70'ler partisi veren ve ünlü oyuncuyu anmadıkları için eleştiri yağmuruna tutulan Çocuklar Duymasın, o gün bugündür kendisini toparlayamadı.

Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ gibi oyuncuların yer aldığı 2002 yılının fenomen dizisi 'Çocuklar Duymasın' 2017 Temmuz ayında ekranlara geri dönmüştü. Hakkında sürekli final yapacak iddiaları çıkan Kanal D ekranında yayınlanan 'Çocuklar Duymasın' dizisi 26 Kasım Pazar günü reytinglerde 8. Sıraya yerleşerek izlenme oranlarında büyük düşüş yaşadı.

VATAN ŞAŞMAZ'IN ARDINDAN TOPARLAYAMADI

27 Ağustos tarihinde bir otel odasında cinayete kurban giden ve dizide 'Engin' karakterini canlandıran Vatan Şaşmaz'ın ardından dizinin reytingleri giderek düşmeye başladı.


SEZONA ZİRVEDE BAŞLADI AMA...

Sezon başlangıcında reytinglerde liderliği kimseye kaptırmayan 'Çocuklar Duymasın' dizisi için Vatan Şaşmaz'ın ölümü deyim yerindeyse milat oldu. Vatan Şaşmaz'ın oynadığı son bölümde de reytinglerde birinci olan dizi kış dizilerinin de başlamasının ardından reytinglerde düşüş yaşadı.


İZLEYİCİ TEPKİ KOYMUŞTU

Fenomen dizinin 17 Eylül tarihinde yayınlanan bölümünde Vatan Şaşmaz'ın anılmaması izleyiciler arasında tepkilere neden olmuştu.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tamer Karadağlı Vatan Şaşmaz Pınar Altuğ Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (68)

cihan:

severek izliyoruz. çok iyi dizi. herkesin eline sağlık. . .

11
31
yanıtYanıtla
Çipetoet kamil:

Bütün diziler bitsin yeter artık

36
6
yanıtYanıtla
birisi:

birol beyi tebrik ediyorum bu kadar sevimsiz insanı biraraya toplamak kolay değil

34
8
yanıtYanıtla
kemtar:

birol ün kendisi sevimli mi ki ekibi sevimli olsun

yanıt18
yanıt7
Uşak''lı Nusret:

Meltemin ayrılmak istemesi çok saçma olmuş. Kadınları resmen özendiriyor boşanın diye. Asıl o yüzden erkeklerin ahını aldı bence. Ne demek istediği saatte eve gidecekmiş, istediği arkadaşıyla gönlünce eğlenecek, AYIP AYIP

33
3
yanıtYanıtla
YUSUF:

Böyle diziler boş dizler hep insanlığın yapısını bozmaya çalışıyorlar

31
3
yanıtYanıtla
Sevgi:

Çok kabak tadı verdi artık bu dizi yeter bitsin artık ya

28
5
yanıtYanıtla
Nominalist:

Aile dizisi olmaktan çıktı çünkü

30
3
yanıtYanıtla
Rambo:

Ne vatani , dizi zaten saçma sapan dı,

30
3
yanıtYanıtla
FATİH:

Havuç olmadan dizi olmaz. Yakubun kahvesi da kalkmalı o kahve eğer olacaksa Hüseyinin olmalı. Güzel insana gerek yok. Dizinin Vatan Şaşmazla alakası yok zaten rolü azdı.

27
5
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title