Haberler

Vatan Şaşmaz'ın Görüntülerini Yayan Polis İçin Bomba İddia: Satmak İçin Çekilmiş

Güncelleme:

Vatan Şaşmaz'ın cinayet görüntülerini bir polisin, eşine görevde olduğunu ikna etmek için çektiği söylenmişti. Gazeteci Ersoy Dede ise "Görüntüler yasal, basına satılmak için çekilmiş" dedi.

Vatan Şaşmaz'ın Filiz Aker tarafından öldürülmesinin ardından otel odasındaki görüntüler hızla yayılmaya başladı. Tartışmalara neden olan bu görüntülerin nasıl sızdırıldığıyla ilgili emniyet, bir polisin görüntüleri eşine attığı oradan yayıldığını söyledi. Ancak gazeteci Ersoy Dede, "Görüntüler basına satılmak için çekilmiş." iddiasında bulundu.

"BU İŞTEN NASIL PARA KAZANIRIZ DİYE HESAP YAPMIŞLARDIR"

Bir polis memurunun eşini nerede olduğuna inandırmak için görüntüleri paylaştığı ve oradan da hızla yayıldığı söylendi. Ersoy Dede olayın daha farklı bir boyutuna dikkat çekti. "Açığa alınan polis memuru, muhtemelen o gece birlikte çalıştığı bir iki arkadaşının da bilgisiyle, bu işten nasıl para kazanacağını hesaplamış.. Televizyon editörleriyle pazarlığa oturmuş.." ifadelerini kullanan Dede, "Eğer İHA, bu görüntüyü kimden kaç TL karşılığında satın aldığını söylediyse savcılara, düğüm çözülmüştür bile belki de.." dedi.

İşte Ersoy Dede'nin o yorumu:

Vatan Şaşmaz cinayetine dair olay yeri görüntülerinin, bir polis memuru tarafından eşine yollanarak yayıldığı ortaya çıktı.. İddiaya göre, hanımefendi, Beşiktaş emniyette polis memuru olan eşine, 'nerede kaldın?' diye mesaj atmış..

Eşi de 'iş çıktı, biraz gecikeceğim' deyince septik abla inanmamış.. Eşini inandırmak isteyen polis memuru da olay yerinde çektiği görüntüleri yollamış eşine telefondan.. İşte böyle yayılmış.. Yani bu iddiaya inanmamız halinde şu denklemi kabul etmemiz gerekiyor; polisin, eşini aldatmadığına ikna etmek için yolladığı görüntü, elden ele İHA'ya kadar ulaşmış.. İHA da, basmış 'özel haber' logosunu abonelerine servis etmiş.. Biri bizim zekamızla dalga geçiyor olmalı.. Bakın o polis arkadaş ne anlattıysa anlattı.. Fakat arz edeyim olayın esası öyle değil..

Görüntüler olay yeri incelemede çekilen yasal görüntüler.. Açığa alınan polis memuru, muhtemelen o gece birlikte çalıştığı bir iki arkadaşının da bilgisiyle, bu işten nasıl para kazanacağını hesaplamış.. Televizyon editörleriyle pazarlığa oturmuş.. Ve görüldüğü gibi birinden de istediği neticeyi almış.. İHA satın almış görüntüyü yayınlamış.. Eğer İHA, bu görüntüyü kimden kaç TL karşılığında satın aldığını söylediyse savcılara, düğüm çözülmüştür bile belki de..

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Vatan Şaşmaz Ersoy Dede Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title