Haberler

Ünlü Yıldız, Eşiyle Tanıştığı Gün Birlikte Olmuş

Güncelleme:

Defile için geldiği İstanbul'da 'Hello' dergisinin sorularını yanıtlayan Elisa Sednaoui Dellal, "Eşimle tanıştığımız gün birlikte olduk" diyerek hayranlarını şaşırttı.

Elisa Sednaoui Dellal, Mısır, İtalyan ve Fransız ırklarının karışımı bir aileden geliyor. Sahip olduğu egzotik güzelliğin kaynağının da genleri olduğunu söylüyor. Karl Lagerfeld'in ilham kaynağı, Christian Louboutin'in vaftiz kızı olan dünyaca ünlü model, Mango defilesi için geldiği İstanbul'da 'Hello' dergisinin sorularını yanıtladı.

Özel hayatına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan güzel model "Eşimle bir kız arkadaşımın organize ettiği akşam yemeğinde tanıştık. Tanıştığımız gün birlikte olmaya başladık ve bir daha hiç ayrılmadık" dedi.

Modellik kariyeriniz nasıl başladı? Siz de model olma hayalleri kuran çocuklardan biri miydiniz?

- Hiçbir zaman model veya oyuncu olmayı hayal etmedim. Aslında diplomat olmak istiyordum. 14-15 yaşlarıma gediğimde annemle çalışmaya başladım. Annem modellik yapıyordu, fakat pek sevmiyordu. Bir gün onun yanındayken biri bana neden modellik yapmadığımı sordu. Ben de neden olmasın dedim ve kariyerim başladı. Fakat okulu bırakmadım. Lise eğitimime devam ettim.

Peki şimdi diplomatlık hayalinden vazgeçip dünyaca ünlü bir model olduğunuza seviniyor musunuz? Yoksa bazı pişmanlıklarınız var mı?

- Hayır yok, çünkü modellik beni çok farklı bire yere getirdi. En önemlisi de kurduğum vakıf... Bugün yaptığım işi, olduğum yeri çok seviyorum. Modellik ve oyunculuk benim için bir tutku.

Vakfınızdan bahseder misiniz?

- Vakfı iki sene önce kurdum. Hamileydim ve duygularım, hormonlarım inanılmaz yoğundu. Çocuklar için bir şeyler yapmak, özellikle Mısır'daki çocuklara faydalı olmak istiyordum. Babam Mısırlı olduğu için çocukluğumun altı yılı orada geçti. Ben İtalya'da doğduktan bir ay sonra Mısır'a gitmişiz. Dolayısıyla oradaki çocukların yaşadığı zorlukları çok iyi biliyorum. Mısır'ın havası, büyüsü, kültürü beni her zaman çok etkilemiştir. Oraya ait olma duygusu gibi bir şey... Modellik yapmaya başladıktan sonra dünyaca ünlü birçok ismi tanıyorsunuz ve bağlantıda olduğunuz kişiler de önemli insanlar oluyor. Ben de mesleğimin bana tanıdığı bu fırsatı değerlendirmeye karar verdim ve çocukların eğitimi için bir vakıf kurdum. Fakat bu geleneksel okul eğitimi değil. Çocukların okul sonrası gidip sanat ve kültürel etkinliklere katılmalarını sağlamaya yönelik bir vakıf. Oyunculuk, resim, yabancı diller, edebiyat ve dünya kültürleri gibi, çocukların okuldan ziyade sosyal yönlerini geliştirecekleri bir yardım kuruluşu.

"MISIR'DA ÇOCUKLARKORKUYLA YAŞAR"

Sadece Mısır'daki çocuklara mı yardım ediyorsunuz?

- Yola çıkış noktamız Mısırlı çocuklar. Vakfımızın farkı, yardıma muhtaç yoksul çocuklara yardım etmek değil. Onların okullarında alamadığı eğitimleri vermek, aktivitelere katılımlarını sağlamak. Şu an Mısır'da devam ediyoruz ama tabii ki hayalim birçok ülkede bu yardımları yapabilmek. Şöyle bir durum var; Mısır'da insanlar korkuyla yaşar, özellikle de çocuklar!

Peki sizin Mısır'da çocukluğunuz nasıl geçti?

- Çocukluğum güzeldi ama çok rahat değildik Mısır'da. Sanatçı bir aileden geliyorum. Çok paramız yoktu, önceliğimiz para da değildi açıkçası. Oradaki insanların ve çocukların sosyal anlamda desteğe ihtiyacı var.

Pek çok ülkede yaşamışsınız. Kaç dil biliyorsunuz?

- Beş dil biliyorum, şimdi altıncısını öğrenme peşindeyim. İtalyanca, Fransızca, İngilizce ve İspanyolca'yı akıcı konuşuyorum. Arapçam akıcı sayılmaz ama yazma ve anlama konusunda fena değilim. Şimdi de Portekizce öğreniyorum çünkü eşim Brezilya kökenli. Evimizde oğlum dahil birçok kişi Portekizce konuşuyor. Haliyle ben de öğrenmeye başladım.

Egzotik bir güzelliğiniz var. Sizi farklı kılan nedir?

- Farklı ırkların karışımı olmanın avantajı sanırım. Mesela Brezilya'ya gidiyorum, beni Brezilyalı zannediyorlar. Fransa'ya gidiyorum Fransız, İtalya'ya gidiyorum İtalyan, Lübnan'a gidiyorum Lübnanlı... Tek bir kişi değil, birçok kadın olabiliyorum ve sanırım modellikte de bu durum bana büyük avantaj sağlıyor.

Hem zeki hem de güzel kadın olmak... Bu konuda ne diyeceksiniz, fiziğinizden dolayı karşılaştığınız önyargılar oluyor mu?

- "Güzel ama inanılmaz derecede kapasitesiz" önyargısıyla savaşmak zorunda kaldığım zamanlar çok oldu. Oysa kadın çok karmaşık bir varlık. Biz hem çalışan, hem ailesini düşünen hem de eşlerinin istediği kadın olmaya çalışan canlılarız. Bu müthiş bir mücadele. Amerika'da kadınların yumurtalıklarını dondurup ileriki bir tarihte doğum yapmalarını sağlayacak teknolojiler araştırılıyor. Bu bana çok garip geliyor çünkü esasında mücadeleyi tanımlıyor.

"EŞİMLE TANIŞTIĞIMIZ GÜN BİRLİKTE OLMAYA BAŞLADIK"

Geçen yıl Alexander Dellal ile evlendiniz ve iki yaşında bir oğlunuz var...

- Eşimle bir kız arkadaşımın organize ettiği akşam yemeğinde tanıştık. Tanıştığımız gün birlikte olmaya başladık ve bir daha hiç ayrılmadık. Tanrıya şükür o zaman ikimiz de bekardık. Şimdi iki yaşındaki oğlumuzla ailemiz daha da büyüdü. Ben işim gereği çok seyahat ediyorum ve istediğim kadar onunla vakit geçiremiyorum ama gözüm de arkada kalmıyor. Eşim oğlumla çok ilgileniyor.




Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Karl Lagerfeld Elisa Sednaoui İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (23)

seker Mobil-ANDROID:

soyunuz kurusun pislikler

36
33
yanıtYanıtla
CİHANBEYLİ Mobil-IOS:

Ahlaksızlar siz zaten önünüze çıkan herkesle birlikte oluyorsunuz bunu bide tasdiklemeye ne gerek

30
3
yanıtYanıtla
realist:

birlikte olmuşlar ne var ki bunda bırlıkte olmadan nasıl tanışsınlar

23
6
yanıtYanıtla
mimoMobil-ANDROID:

eeee bizene yani bunun neresi haber

20
2
yanıtYanıtla
SelamMobil-IOS:

Kadın yolluymuş. Tanışır tanışmaz yatmış :)) bu salakta ne öyle hergün para vereyim, nikah kıyar bedavaya getiririm demiştir.

18
2
yanıtYanıtla
BirisimobilWeb@haberler.com:

Şimdi Türklerde öyle değilmiki evlenmeden işi bitiriyorlar

16
2
yanıtYanıtla
melishanmobilWeb@haberler.com:

Sizde adet zaten evlenmeden beraber olmak hoş bizim buralarda da oluyor ya ...

11
5
yanıtYanıtla
SADECE HAKİKAT:

Dünyada olan doğru yada yanlış her olayı haber diye sunupta inşaallah ülkemizdeki ahlaki düzenin daha fazla bozulmasına sebep olmazsınız. Evlilik dışı ilişkelere kaçamak , zinaya yasak aşk , zinadan olan çocuğa yasak aşkın meyvesi diye yumuşata yumuşata servis ettiğimiz müddetçe işimiz zor.

12
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SELO: İİ Bİ HALT ETMİŞTE ONU İLAN EDİYO

9
4
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

bende tanistigim gun tadina baktim aldim ha ha ha ve mutluyum hiii

2
10
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title