Haberler

Ünlü sunucu Ali İhsan Varol, internetten alışveriş yaparken dolandırıldı

Güncelleme:

Başarılı sunucu Ali İhsan Varol, internet üzerinden alışveriş yaparken dolandırıldı. Firmanın depo ve ofis olarak gösterdiği adresin boş bir arazi olduğunu görünce dolandırıldığını anlayan Varol, "Her tarafa şikayet ettik. Biz yandık, siz yanmayın" dedi.

Kelime Oyunu yarışmasının eski sunucusu Ali İhsan Varol, internet üzerinden alışveriş yaparken dolandırıldı. Parasından olan sunucu, takipçilerini uyarmayı ihmal etmedi.

"HER TARAFA ŞİKAYET ETTİK"

Alışveriş yaptığı internet sitesinin depo ve ofis adreslerini araştırdığında boş bir arsanın olduğunu gören Ali İhsan Varol, X hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini uyardı. Firmadan şikayetçi olduklarını belirten Varol, "Dolandırıldık… Depo ve ofis adreslerinde yeller esiyor… E-ofis dedikleri Aquapark AVM'nin kendilerinden haberi bile yok. Her tarafa şikayet ettik ama site hala aktif. Biz yandık siz yanmayın…" ifadelerini kullandı. Ünlü ismin paylaşımı daha sonra bilinmeyen bir şekilde sildi.

Ünlü sunucu Ali İhsan Varol, internetten alışveriş yaparken dolandırıldı

Ünlü sunucu Ali İhsan Varol, internetten alışveriş yaparken dolandırıldı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Ali ihsan Varol İhsan Varol Alışveriş Teknoloji Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (10)

sade vatandaş:

internetten alışveriş yaparken iletişim adresini haritalardan kontrol edin adres telefon ticaret sicil kaydı olmayan sitelerden kesinlikle uzak durun mümkünse bilinen güvenilir sitelerden alışveriş yapın

49
0
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Yuh yani, senin gibi uyanık da bunların tezgahına geldi ise sıradan vatandaş ne yapsın, neyse ki yeni bakanımız bu tip itlerin kafasını güzel kırıyor yakında yakalanırlar ancak para geri alınması konusu biraz zor ..

17
21
yanıtYanıtla
Perwer:

Bilindik ve güvenilir siteler dışında alışveriş yapmamak lazım. En azından kendim öyle yapıyorum ve Çevrendekileri de uyarıyorum. Ayrıca Ali ihsan varol ayrıldıktan sonra kelime oyunu yarışmasının hiçbir tadı kalmadı.

30
0
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

İnternet sitelerini açmaya kalktığımda antivirüsüm "Potansiyel kimlik avı girişimi" uyarısı vererek bloke etti. Bırakın ödeme aşamasını falan; adamların amacı en başından belli. Benim antivirüs bizden daha zeki...

19
1
yanıtYanıtla
birgörüş:

Herkesin başına gelebilir. Geçmiş olsun

19
0
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Kapıda ödeme seçeneği en güvenlisi. Perakende alış verişin bir şekli. Mal,mülk vb için interneti seçmek riskli

13
4
yanıtYanıtla
slim shady:

amazon,trendyol gibi siteleri kullanın bitti...

7
2
yanıtYanıtla
Perwer:

Trendy ol her an patlayacak gibime geliyor.

yanıt1
yanıt1
ARSLANOĞLU Hakan:

İnternetten "nasıl dolandırıcı olunur" diye ödemesini yaparak kitap siparişi verdim, 6 ay oldu halen gelen kitap olmadı :)

8
1
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Bu haberi içerikleştiren kişi yahu şu yazdığın haberi yazdıktan sonra okudun mu ? Gerçekten yahu Türkçe yazmışsın tamam bir tane düzgün detay yok

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title