Haberler

Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün, Ankara Anlaşması'yla Londra'ya yerleşti

Güncelleme:

2006 yılında 'Süperstar' şarkısıyla Türkiye'yi Eurovision Şarkı Yarışmasında temsil eden ünlü şarkıcı Sibel Tüzün, Ankara Anlaşması ile İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleşti.

Ankara Anlaşması ile İngiltere'de yaşamayı seçen ünlü şarkıcı Sibel Tüzün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla artık Londra'da yaşayacağını duyurdu.

49 yaşındaki Sibel Tüzün, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Ben de Ağustos 2020 tarihinde Ankara Antlaşması ile İngiltere'ye geldim ve çocuklarımla birlikte Londralı oldum. Banka, ev, okul, şirket işleri tamamlayınca sosyalleşmeye anca fırsat bulabildim."

Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün, Ankara Anlaşması'yla Londra'ya yerleşti

ANKARA ANLAŞMASI NEDİR?

Ankara Anlaşması (European Community Association Agreement - ECAA ), 1963 yılında Almanya, Fransa ve Benelüks ülkeleri ile Türkiye arasında Ankara'da imzalanmıştır. Bu anlaşma çerçevesinde hayata geçirilen Ankara Anlaşması (ECAA) Vizesi, Avrupa Birliği ile işbirliği anlaşması bulunan ülkelerin vatandaşlarına İngiltere'de kendi işini kurma ve yerleşik yaşama hakkı sağlayan vize tipidir. Ankara Anlaşması çerçevesinde İngiltere vizesi başvurusunda bulunan kişilerin İngiltere'de iş yeri açma, işçi çalıştırma zorunluluğu yoktur. Kişi eğitimini aldığı ya da meslek edindiği iş ile ilgili alanda da çalışabilmektedir.

Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün, Ankara Anlaşması'yla Londra'ya yerleşti

Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün, Ankara Anlaşması'yla Londra'ya yerleşti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sibel Tüzün Londra Ankara Haberler

500

Yorumlar (72)

Mutalip:

Allah hidayet versin.Zaten yaptigi is gunah.yazik bunün gibilere..

14
36
yanıtYanıtla
El patron:

1 aile gitti, yerine 10 katar ailesi gelir. Merak etmeyin, ummet kardesiniz zaten onlar. Borsayi, limanlarida sati vermissinniz. Sonra utanmadan birde bu kadini elestirenler var, cok yazik ve iki yuzluluk.

29
18
yanıtYanıtla
Yasin:

Turkiyede çalışıp kazandığı parayı yabancı ülkeye yatırım yapmak hainliktir göreceksiniz birkaç yıl sonra aç kalır koşa koşa geri gelir

yanıt17
yanıt21
Bükücü:

Zeka geriliği ırsi mi?

yanıt9
yanıt6
muglali:

yasin sanane parayi kazanmis istedigi yerde harcar istedigi yere yatirim yapar,

yanıt11
yanıt4
Erdinç:

Araplar İngiltere de çok parayı oraya görmüyorlar mançistir city külübü kimin aceba

yanıt12
yanıt0
HAMUÇALİ:

TÜRKİYEDE KAZAN İNGİLTERE DE HARCA NE GÜZEL DÜNYA . . . BİRDE GURURLA ANLATIYOR.

21
26
yanıtYanıtla
coni:

kendini kurtarmis aferin

30
14
yanıtYanıtla
Anadolu:

Bence sen de git kurtar kendini. Ulke bir gereksizden daha kurtulmus olur fena mi

yanıt9
yanıt18
Amed:

Keşke biz de gidebilsek İngiltereye. Bu ülkede huzura ve insanlığa dair en ufak gelişme yok... Bir gün haberleri izleyin ve bakın....

30
12
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title