Haberler

Ünlü İsim Müziği Bıraktı! Nedeni Herkesi Şoke Etti...

Güncelleme:

Bir zamanların efsanevi Türk Rock gruplarından biri olan Kurban'ın solisti Deniz Yılmaz, şok haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu ve müziği bıraktığını söyledi. İşte haberin detayları...

Bir zamanların efsanevi Türk Rock gruplarından biri olan Kurban'ın solisti Deniz Yılmaz, müziği bıraktı.

Yalan, İstersin, Uyut Beni ve Yine gibi şarkılarıyla tanınan ünlü grubun solisti Yılmaz, "Merhaba. Maddi gücüm müzik yapmaya elverişli olmadığından hatta müzik yapmak artık benim için lüks haline geldiğinden (ortaya çıkan sağlık harcamalarım ve yakınlarda zorunlu olarak taşınmam kaçınılmaz gibi göründüğünden) Instagram profilimi süresiz donduruyorum" dedi.

Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: "Ola ki ara ara imkan bulur bir şeyler kaydedebilirsem Spotify'dan seve seve, güle oynaya paylaşırım. Lütfen sevgi ve saygının gereksiz olduğunu düşünen asalakların sözlerine kulak asmayın. Her zaman iyi ve doğrunun yanında olun, destekleyin. Hoşça kalın."

AYLİN ASLIM ÜZÜNSTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ

Aylin Aslım da üzüntüsünü Instagram'dan dile getirdi. Aylin Aslım, "Bunu okuduğum günden beri düşünüyorum, üzülüyorum ve öfkeleniyorum. Ultra yetenekli, müthiş üretken, sistemin dayattığı rolleri reddetmiş bir müzisyenin notu bu. Ülkenin yakın geçmişteki en delifişek rock gruplarından Kurban'ın kurucusu, belkemiği, şarkı yazarı ve frontmani Deniz Yılmaz'ın bu mecradaki hesabını kapatmadan önceki son notu. Müziğin endüstrileşebildiği gelişmiş ülkelerde Deniz Yılmaz ve Kurban gibi müzisyen ve gruplar el üstünde tutulur, "müziğe yön veren nadide değerler" olarak yıllarca albümleri finanse edilirken bu ülkenin güdük müzik "piyasası" ya da pazarı diyelim, hep ve sadece en hızlı ve en çok satana, en çok sesi çıkana varlığını sürdürme izni verdi. Varoluş biçimini şirketlere, radyo ve tv'lere beğendiremeyen müzisyenler yıllarca üretmeye, ayakta kalmaya çalışırken normalde belki 8 ayrı kişinin yaptığı kayıt/mix teknisyenliği/ pr/kariyer yönetimi/ görsel tasarım/sanat yönetmenliği/ tur menejerliği/ booking/ sosyal medya yönetimi gibi işleri de yüklenerek imkansızı başarmaya çalıştılar. Fiziksel ve ruhsal sağlıklarını korumaya çalıştılar. Bir yandan devam etmesi, geçindirilmesi gereken günlük hayatın da ağırlığıyla nice değerli müzisyen böyle böyle hak ettikleri yerin çok uzağına itildiler, itilmekteler. Aynı zamanda müziğe başladığımız, aynı stüdyolarda prova yapıp, şimdi var olmayan aynı müthiş mekanlarda sahneye çıktığımız, birlikte şarkılar kaydettiğimiz Deniz Yılmaz ve Kurban'ı yol arkadaşım sayarım. Ne şarkılarının ne de emeklerinin hakkı bu değildi. Kimin umrunda bilmiyorum ama benim umrumda. Peki bu neyi değiştirir? Hiçbir şeyi" dedi. Birçok ünlü isim de sosyal medyadan Yılmaz'ın kararına üzüntü duyduğunu belirtti.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Sosyal Medya Deniz Yılmaz Kurban Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title