Haberler

Nevşehir'de Üniversite Öğrencileri Zakkum ile Coştu

Güncelleme:

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi mezuniyet konserinde sahne alan Zakkum, üniversite öğrencilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 2013-2014 akademik yılı mezuniyet konserinde sahne alan Zakkum, üniversite öğrencilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından geleneksel hale getirilen kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri ve mezuniyet konserine; Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Çetin Pekacar ve Prof. Dr. İsmail Bekci, akademik ve idari personel, veli ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nin 7. kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri ve mezuniyet gecesine katılanlar ile gecede sahne alan Zakkum grubuna teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, "Sevgili öğrenciler ve değerli Nevşehirli hemşehrilerim, geleneksel hale getirdiğimiz kuruluş yıl dönümümüz ile mezuniyet konserimizde bizleri yalnız bırakmayarak burada bulunmanızdan dolayı sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu mutlu ve heyecanlı günümüzde üniversitemizde sahne alan Zakkum grubuna da ayrıca teşekkür ediyorum. Kendileri, ortaya koydukları canlı performans ve seslendirdikleri birbirinden güzel parçalar ile sevincimize sevinç, neşemize neşe kattılar" dedi.

Rektör Kılıç, konuşmalarının ardından gecede sahne alan Zakkum Grubu'na plaket takdim etti. Zakkum grubunun seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla unutulmaz bir gece yaşayan katılımcılar, seslendirilen parçalara eşlik ederek gönüllerince eğlendi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Filiz Kılıç Hacı Bektaş Nevşehir Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title