Haberler

Uğradığı saldırının ardından yoğun bakıma alınan sosyal medya fenomeni Ares Özdemir'in beyin ölümü gerçekleşti

Güncelleme:

Antalya'da, bir kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla, kızın babası ile erkek kardeşi tarafından dövülen sosyal medya fenomeni Şehmuz Özdemir'in, yoğun bakım servisinde beyin ölümü gerçekleşti.

Antalya'da "Seninle reklam çekeceğiz" vaadiyle kandırılan ve internette konuştuğu kızın babasıyla ağabeyi tarafından darp edilen Ares Özdemir'den üzücü haber geldi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde 12 gündür tedavisi süren Ares Şehmuz Özdemir'in, beyin ölümü bugün gerçekleşti. Hastane bahçesine gelen Özdemir'in yakınları ile arkadaşları, uzun süre gözyaşı döktü.

Uğradığı saldırının ardından yoğun bakıma alınan sosyal medya fenomeni Ares Özdemir'in beyin ölümü gerçekleşti

ANNESİ YIKILDI

Hastanede Özdemir'den gelecek iyi haberi bekleyen gencin annesi SultanKızılay acı haberi adeta yıkıldı. Anne Özdemir, "Ne olur yalvarıyorum, bana evlat acısı yaşatmayın, duyun sesimi"diyerek feryat etti.

Uğradığı saldırının ardından yoğun bakıma alınan sosyal medya fenomeni Ares Özdemir'in beyin ölümü gerçekleşti

Kızılay, şunları söyledi:""Evladım gidiyor. Hala kalbi çarpıyor. Hala benim bir umudum var. Gerekirse benim beynimi çıkarın ona takın. Beyin nakli yapın. Ne istiyorsanız ben hazırım, ne olur Allah rızası için oğluma yardım edin. Tamam sakat olsun amaölmesin ben ona bebek gibi bakarım. Yavruma, çocuğuma bebek gibi bakarım. Ölmesinbenim çocuğum."

NE OLMUŞTU?

Olay, 4 Şubat Salı günü saat 17.00 sıralarında, Antalya merkezde meydana geldi. Sosyal medyada 'Ares' ismiyle fenomen olan Şehmuz Özdemir, Konyaaltı Sahili'ndeki kafede kendisiyle reklam anlaşması yapmak isteyen V.E. ve oğlu K.E. ile buluştu. Bir süre burada oturan üçlü, daha sonra otomobille ayrılarak, Kepez ilçesindeki ormanlık alana gitti. V.E., ormanlık alana geldiklerinde Şehmuz Özdemir'i, kızı H.E.'yi 2 yıl önce taciz ettiği ve uygunsuz görüntülerini çektiği iddiasıyla oğlu K.E. ile birlikte dövmeye başladı. Özdemir, aldığı darbeler sonucu bayılırken, V.E. ve K.E. ise olay yerinden kaçtı. Özdemir, çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak, yoğun bakımda tedaviye alındı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şehmus Özdemir Sosyal Medya Beyin Ölümü Antalya Haberler

500

Yorumlar (78)

ali:

O kız sizin kızınız olsaydı bu kadar hümanist olabilir miydiniz kardeşlerim? Üzücü bir durum ama can yakanın canı yanar. Kimse sahipsiz değil.

75
14
yanıtYanıtla
anne:

canı yananın canı yanmalı ama vahşice değil. Uygunsuz fotoğraf çekecek kadar ileriye gidenin hiçmi suçu yok. Gidip polise söyleseydi. Birde doğruluk payı ne kadar.

yanıt11
yanıt3
Abdullah T:

Eğer herkes hakkını bu şekilde almaya kalkarsa devlete ve yargıya ne gerek kalır. Kendini haklı gören herkes herkesi öldürür. Mafya denen oluşumlarda kendince adaleti sağlıyor. Bu mantıkla; O zaman onlarda haklı olur. Ya da kendilerince sözde halk meclisi kurup insanları yargılayıp öldürenlerde haklı olur. Herkes yargılanmayı hak ediyor. 2 SENEDİR NERELERDEYMİŞ Ya kız iftira attıysa 2 sene geçmiş çünkü

yanıt31
yanıt7
ali değil deli:

kıza bişey yapmamış ki ne anlatıyosun? en fazla internetten konuşmuşlardır

yanıt13
yanıt23
DEVRİM..:

NE KADAR VİCDANSIZSINIZ ! TAMAM EVET BELKİ YAPTI VE YAPTIĞI İYİ BİR ŞEY DEĞİL AMA BU ÇOCUGA YAPILAN BU VİCDANSIZCA HAREKET HOŞ MU ? HER İKİ TARAFTA SUÇLU. AMA BİR CAN ALMAK BU KADAR KOLAY MI BU İNSANLARA ?

28
60
yanıtYanıtla
yiğitbey:

İnşallah senin başına gelmez. gelecel olursada af edersin olur biter

yanıt0
yanıt0
mustafaaak:

EVET BELKI yapti ve cezasini aldi böyle seyler yapmayacak bitti. . .

yanıt0
yanıt0
.:

ne dıyon lan sen ortada kız cocuguna tacız ıddası var boş boş konusma senın kızına bacına yapsalar bosle konuşa bılecekmısın . . .

yanıt3
yanıt3
:

O kız senin kardeşin veya kızın olsaydı

yanıt10
yanıt6
beyinüs:

darısı diğer sapıkların başına

69
15
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title