Haberler

Türkülerin Prensi 20 Yıl Sonra Klip Çekti

İzmir'de 20 yıldır sahne alan "Türkülerin Prensi" Hayri Küçük, "Antep'ten Ötedir Maraş'ın Yolu" adlı türküsüne ilk klibini çekti.

İzmir'de 20 yıldır sahne alan "Türkülerin Prensi" Hayri Küçük, "Antep'ten Ötedir Maraş'ın Yolu" adlı türküsüne ilk klibini çekti.

Gözde eğlence mekanlarında sahneye çıkan Hayri Küçük, ilk klibinin heyecanını yaşıyor. Çok sayıda kendi bestesi de bulunan Hayri Küçük, 20 yıllık birikimi ile "Antep'ten Ötedir Maraş'ın Yolu" isimli şarkısının klibini Çeşme Karaköy'de çekti. Sanat yönetmenliğini Arif Çayan'ın, yönetmenliğini ise Ayberk Özsoy'un üstlendiği klipte Hayri Küçük'e, oyuncu Canan Baz, Gani Güleç, Sıddık Gedik, Kadir Kasapoğlu, Ali Öncel, Leyla Levent, Yakup Tutku ile sinema oyuncusu Ekrem Erdinç destek verdi.

2014 yılının kendisine sağlık, mutluluk ve şans getireceğine inandığını belirten Küçük, "Kısacası 2014 yılı benim yılım olacak. Önümüzdeki yıllarda da yeni klip çekmeyi hedefliyorum" dedi.

İzmir'de 20 yıldır sahnelerde kalmayı başardığını, bunun her sanatçıya nasip olmadığını belirten Hayri Küçük, "İstanbul'dan bir çok eğlence mekanından teklif geldi. Ancak, ben İzmir'i tercih ettim. İzmir halkı da beni bağrına bastı. Yaptığım birikimimi yine mesleğime yatırım yaptım ve ilk klibimi çektim. Zevkli geçen klibin çalışmaları geçen yıl sonunda tamamlandı. Şimdi müzik kanallarında yayına girdi. Diğer şarkılarıma da klip çekmeyi düşünüyorum. Görsellik bizim mesleğimizde önemli yer tutuyor. Bana destek verenlere teşekkür ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Hayri Küçük Karaköy Çeşme İzmir Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title