Haberler

Tacı Geri Alınan Itır Esen, Attığı Tweet Nedeniyle İfade Verdi

Güncelleme:

Miss Turkey güzellik yarışmasında attığı tweet nedeniyle birincilik tacı geri alınan Itır Esen, attığı tweet nedeniyle verdiği ifadede sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi.

Miss Turkey güzellik yarışmasında attığı tweet nedeniyle birincilik tacı geri alınan Itır Esen, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçundan başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi.

SÖZLERİNİN YANLIŞ ANLAŞILDIĞINI SÖYLEDİ

İstanbul Cumhuriyet Başavcılığı tarafından birkaç vatandaşın şikayeti üzerine Itır Esen hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçundan soruşturma başlatılmıştı. Esen, soruşturma kapsamında Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na avukatıyla birlikte gelerek ifade verdi. Itır Esen'in ifadesinde paylaşımında hakaret kastının olmadığını belirterek, sözlerinin yanlış anlaşıldığını söylediği öğrenildi.

TWEET NEDENİYLE TACI GERİ ALINMIŞTI

2017 Miss Turkey güzeli seçilen Itır Esen'in, 15 Temmuz'un yıl dönümünde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ortaya çıkınca tacı geri alınmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Itır Esen Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

tuna korkmaz:

15 Temmuzda şehit olan 250 kişi ve gazi olan 2200 kişi olmasa senin gibi burjuva ve vatan sevgisinden bihaber insanlar nalları dikecektiniz. Fetoculara meze olurdun artık. Demek ki neymiş boyunu ve haddini aşan laflar söylemeyeceksin. Bu arada çok çirkinsin her anlamda.

15
2
yanıtYanıtla
yorumcu:

neresi yanlış anlaşıldı. sıçtın bari sıvama dik dur yahu. hayır zamanla basın yoluyla milleti alıştırıyosunuz bu yaratığı gazete ve tv lerde görmeye daha sonra bu rezil olay unutulup gidiyor. bu ülkede herşeyin suçlusu basındır demeye çok çok az kaldı.

15
0
yanıtYanıtla
BARIŞ:

KIZ DAHA 18 YAŞINDA İYİ BİŞEY YAZIYORUM SANMIŞ BENCE KÖTÜ NİYETLİ YAZDIĞINI ZANNETMİYORUM. TACI GERİ VERİLMELİ

2
9
yanıtYanıtla
cevap:

15 temmuzda onun yaşındakiler şehit oldu onun gibileri rahat uyusun diye kimlik tespiti yapılamayacak derecede olan şehitlerimiz var cocuk yaşta değil herkes ettiği lafı ve haddini bilmeli

yanıt10
yanıt2
adsız:

bir alakan yakınlığın yoksa politenik bir şeylerin varmı o kıza karşı itiraf et kıvırma

yanıt0
yanıt1
mehtap:

bnb kardesım o lanet gecede katledıldı soye soyle sonra yanlıs anlasıldımm

8
1
yanıtYanıtla
Hasan:

İtiraf ediyorum, senin hakkını yemişler

1
6
yanıtYanıtla
Demet Akalın:

Böyle insanları haber yapıp meşhur etmeyin.

3
1
yanıtYanıtla
EŞSİZ TÜRK:

Çocukluk etti diyen arkadaşlar çocuklar regl olmaz demek ki büyümüş ozaman ceza verilebilir.

3
1
yanıtYanıtla
GHF:

MANTIĞA BAK. SEN BİDE OY KULLANIYOSUN DİMİ. YAZIK. ŞANLI ŞEREFLİ ''TÜRK'' İSMİNİ DE KULLANMA YORUMLARINDA SENDEN OLSA OLSA FETÖCÜ OLUR.

yanıt0
yanıt1
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title