Haberler

Survivor 2016'ya Veda Eden İsim Belli Oldu

Güncelleme:

Survivor 2016'nın ilk eleme haftasında ünlüler takımında yer alan Yağmur Özdemir adaya veda eden isim oldu.

TV8 ekranlarında reyting rekorları kıran 'Survivor 2016'nın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı.

YILMAZ MOGÜL 4. SIRADAYDI

Survivor SMS sıralaması sonuçlarına göre Yağmur en son sırada olduğu için elenen isim de o oldu. Survivor eleme adaylarından Yılmaz Morgül SMS sıralamasında 4., Tuğba Özay ise 9. sırada yer aldı.

YAĞMUR 10. SIRADA BULUNUYORDU

Avatar Atakan'ın elenmesi için adını verdiği Yağmur Öztürk ise ünlüler SMS sıralamasında 10. sırada bulunuyordu. Yağmur Öztürk Survivor 2016 adasından ilk elenen isim oldu.

Kaynak: Acunn.com / Magazin

Komik - İlginç Magazin Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

Bakmadan Geçme

YKS'ye kemerle girilir mi 2024? Danimarka Başbakanı kimdir, Mette Frederiksen sağlık durumu ne? Fenerbahçe başkan seçilmek için kaç oy lazım? Toplam kaç kişi oy kulllanacak? #129300 Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı ne zaman? Vedat Muriç Beşiktaş'a geliyor mu? Transferde son durum! 8 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 8 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

500

Yorumlar (6)

malatya44Mobil-ANDROID:

milletin ahlakı bozuluyor sanki çıplaklar kampı ey rtük nerdesin

12
11
yanıtYanıtla
gulbaharMobil-ANDROID:

sizler abuk subuk yorumlar yapmada ustunuze yok ne istiyorsunuz Acun ve programından anlamıyorum sizler seyretmeyin zorlami izletiyorlar acun başarılı bir iş adamı aynı zamanda yardıma muhtaclarin derdine derman oluyor bu yönünü biliyormusunuz sizler hiç insanlık yaptinizmi? boş boş konuşmaktan baska

9
1
yanıtYanıtla
erkekMobil-ANDROID:

bu işte acunun parmağı var istediğini eliyor

8
2
yanıtYanıtla
VatanMobil-IOS:

Ahlak bozuluyor diyenler sizin aklınız fesatsa napalım ayrıyetten madem şort ile durmak ahlak bozuyor yazın sahildeki plajlarıda kapatalım turizm dursun ülkede ?

3
2
yanıtYanıtla
hakan42Mobil-ANDROID:

acun hem sms lerden kazaniyor hemde milleti televizyona bagliyor kendi kafasina gorede izleme akisina gore eliyor bi bir gercektir.inanmayin zaten baskada bu tv donemez hakli larda

4
1
yanıtYanıtla
asdfMobil-ANDROID:

su yorumlara bak. sanki siz gunluk hayatinizda karalara baglandiniz di mi. hic gulmuosun eglenmiosun. gecin bunlari yaa.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title