Haberler

Stüdyonun buz kestiği anlar! Dadı Meryem'in 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıktı

Güncelleme:

Sıradan bir aldatma hikayesinin işlendiği Esra Erol'un programında olayın kahramanlarından dadı Meryem'in 8 yaşındaki bir çocuğu öldürdüğü ve bu sebeple 9 yıl hapis yattığının ortaya çıkması büyük şaşkınlık yarattı.

ATV ekranlarında Esra Erol'un sunumuyla ekrana gelen gündüz kuşağı programında dadı Meryem'le ilgili gerçek hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri şaşkına çevirdi.

EŞİYLE BARIŞMAK İÇİN YARDIM İSTEMİŞTİ

Bu hafta programa katılan Mehmet Altun, bir süredir ayrı olduğu 6 yıllık eşiyle barışmak istediğini belirterek Esra Erol'dan yardım istedi. Karısını 15 kez aldatan Mehmet Altun, evliliğin bitme noktasına gelmesinin sorumlusu olarak da kayınpederini gösterdi. Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun ise eşinin son olarak onu çocuklarının bakıcısı ile aldattığını mesajlarını yakaladığını söyledi. Dadı Meryem hakkında ortaya çıkan bir gerçek ise herkesi şoke etti.

"CİNAYET SUÇUNDAN 9 YIL YATTIM"

Esra Erol canlı yayında "Dün gece ihbar hattına bir mesaj geldi. Sen bir konuyla ilgili cezaevine girip çıkmışsın" diyerek dadı Meryem'e işlediği suçu sordu. Cezaevine girdiğini kabul eden Meryem "Cinayet suçundan 9 yıl yattım" dedi.

"SEN BU OLAYDAN SONRA ÇOCUKLARA YAKLAŞMAMALISIN"

Açıklamalarına devam eden Esra Erol "Geçmişte işlemiş olduğun cinayette mağdur olan kim? 8 yaşında bir kız çocuğu. Sen bu olaydan sonra çocuklara yaklaşmamalısın" deyince stüdyo buz kesti. Dadı Meryem ise "O olay olduğunda ben 16 yaşındaydım. Kazayla ilgili olan bir durum" diyerek kendini savundu.

"GÖMÜLÜ HALDE BULUNDU"

Esra Erol olayın detaylarını da anlattı. Erol, "8 yaşındaki Hasret, gömülü halde bulundu. Jandarma kendi aramalarında ıslak zeminde köpeklerle araştırma yapıyorlar. Kullanılmayan bir binada gömülü halde bulunuyor" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Barış Polat - Magazin

Esra Erol Televizyon 3.Sayfa Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (38)

Doğrucu davut:

arkadas kadın 8 yasındkı cocugu oldruyor 8 yıl yatıp cıkıyor yuhhh

687
3
yanıtYanıtla
Blackened:

O tarifte 16 yaşındaymış. Kanunlarimiza göre çocuk maalesef!

yanıt192
yanıt87
Ocean Express cargo Ltd:

YUHHH..GEÇMİŞİNİ ARAŞTIRMADAN KİMSEYE DADILIK YAPTIRMAYIN EVİNİZİN HER KÖŞESİNE CAMERA KOYUN...YADA PARANIZ YOK SA ÇOCUK YAPMAYIN DAHA İYİ...

522
5
yanıtYanıtla
gunay yanug:

bu proğramları kapatacak delikanlı varmı acaba?

yanıt163
yanıt35
pusatalfa:

Bu programlar derhal yasaklanmalı. Herşey normallestiriliyor

429
40
yanıtYanıtla
Turhan Gönen:

Sekiz yaşındaki bir kız çocuğu diri diri gömülüyor ve bunu yapan katil sadece dokuz yıl hapis yatıyor. Delirmemek elde değil. Bu kararı veren hakimin de Allah belasını versin.

361
4
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Böyle dadıyı alıp kendine hizmetçi yaparsan o hizmetten elbette kocan da faydalanır

269
22
yanıtYanıtla
commer neres:

Bu kadına çocuk teslim edilmemesi için cinayet işlemiş olmasına gerek yok

201
2
yanıtYanıtla
Fırat Çapan:

Meryem p... yıldızı la sanki

134
5
yanıtYanıtla
Umut Atalay:

kanka zaten masözlük yapıyor bu

yanıt34
yanıt1
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title