Haberler

    Genç müzisyen Şahan Dinç, maganda kurşunu yüzünden gözünü kaybetti

    Güncelleme:

    Müzisyen ve şarkıcı Şahan Dinç, evinin penceresinden sokağındaki kavgayı izlerken bir maganda kurşunu gözüne isabet etti. Apar topar hastaneye kaldırılan genç şarkıcı sağ gözünü kaybetti.

    Şair Ahmet Selçuk İlkan'a geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı İstanbul Yeditepe Konseri'nde de eşlik eden müzisyen Şahan Dinç, İstanbul Kurtuluş'ta evinin penceresinde maganda ateşinin hedefi oldu.

    "GÖZÜNÜN İÇİNDEKİ 3 PARÇA ÇIKARILAMADI"

    Genç şarkıcının yaşadığı korkunç kazanın ardından açıklama yapan menajeri Harun Akbulut, "Şahan Dinç, iki gün önce Kurtuluş'taki evinin önünde çıkan silahlı kavgayı duyunca evinin penceresinden bakıyor ve o anda pompalı tüfekten çıkan saçmalar arkadaşımızın yüzüne isabet ediyor. Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde ameliyata alınan Şahan, sağ gözünü kaybetti ve gözüne protez takıldı. Yüzünde ve vücudundaki saçma parçaları çıkartılmış ama gözünün içindeki üç parça riskli olduğu için alınmamış. Pandemi süreci olduğu için hastane, evde olmasının daha sağlıklı olacağını söylemiş. Kendisi bugün çıktı ve evde bitkin, ağrılı yatıyor" dedi.

    Silahlı kavga ile ilgili adli işlemleri de başlatacağı öğrenildi.

    Genç müzisyen Şahan Dinç, maganda kurşunu yüzünden gözünü kaybetti

    Genç müzisyen Şahan Dinç, maganda kurşunu yüzünden gözünü kaybetti

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    İstanbul Haberler

    Bakmadan Geçme

    Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500

    Yorumlar (58)

    Büşra:

    Kim bilir Allah hangi günahları sebebiyle kullarını korumaktan vazgeçiyor. . . Allah affedicidir diye bir söylem geliştirmişler; Allah her zaman affetmez; çoğu zaman da intikam alır çünkü şeytan kendilerini mümin zanneden kafirlere yaptıkları işleri süsler ve onlar günahlarını küçümserler ve af dileme ihtiyacı hissetmezler böylece hak yerini ancak ilahi intikamla bulur. Alemlerin intikam alan ve af dileyenlere kurtuluş yolu gösteren rabbine hamd olsun.

    5
    46
    yanıtYanıtla
    BLGN:

    BELKİ HAKLISIN AMA BELKİ. NEDEN BELKİ ÇÜNKÜ BU KİŞİNİN İÇİNİ BİLMİYOR VE ONU TANIMIYORSUN. Dünya imtihan dünyası kimin neyle imtihan olacağını Allah bilir. Kimseyi imtihanı için kınamayın yarın başınıza gelmeyeceğini bilemezsiniz. Allah tüm müslümanlara yardım etsin. ve mülümanlıktan uzaklaşmış olanlarıda hidayetiyle doğru yola eriştirsin.

    yanıt4
    yanıt1
    ENİS:

    SENİ TEBRİK EDERİM KÜBRA. YÜCE YARADANI''YÜCELTECEĞİM''DERKEN BU KADAR''YERİN DİBİNE SOKTUĞUN''İÇİN. ''ALLAH AFFEDİCİDİR, AMA HER ZAMAN AFFETMEZ''DİYEREK HÜKÜM VERMİŞ, KENDİNİ BİR GÜZEL ONUN YERİNE DE KOYMUŞSUN. AFERİN SANA. ''İLAHİ İNTİKAM''DEYİP, RABBİMİZİ ''İNTİKAMCI''DA YAPIP, ÜZERİNE TUZ-KARABİBERDE EKMİŞSİN. KIZIM SEN ŞEYTANA DAVETİYE ÇIKARTMAK BİR KENARA, DÜPEDÜZ ŞEYTANIN TA KENDİSİSİN.

    yanıt4
    yanıt0
    BÜŞRA:

    KÜBRA kim, kime cevap veriyorsun kendi kendine konuşacaksan neden benim yorumumun altına yazıyorsun?

    yanıt1
    yanıt6
    HAKİKAT:

    Başına kötü bir olay gelmemiş olması senin çok imanlı olduğunu göstermez. Gerçek iman, Allah''ın insana bahşettiği en muazzam yetenek olan ZEKA kapasitesini doğru kullanabilmekle başlar ve bunun yolunu Ta Ha 114. ayette peygamberimize hitaben tavsiyede bulunarak gösterirken, peygamberimiz ise adres dahi göstererek ilmin önemini anlatmaya çalışmıştır. Ama bahşedileni kullanıp yine bahşedilenleri keşfederek ulaşabilenler için yol aydınlıktır. İmanlı olduğunu zanneden kör cahiller için değil.

    yanıt2
    yanıt0
    as:

    iyi bir şey yazayım derken saçmalamışsın. Allah affedicidir çok bağışlayandır. bu gerçek değişmez. allah kullarını imtihan da eder. bu da diğer gerçek bunu söylemen yeterli.

    yanıt1
    yanıt0
    ENİS:

    YANLIŞ İSİM KULLANMIŞIM BÜTÜN KÜBRA''LARDAN ÖZÜR DİLERİM. ŞEYTANIN BURADAKİ ADI ''BÜŞRA''MAALESEF.

    yanıt1
    yanıt2
    CAN DEP:

    Ne gelirse meraktan gelir insanin basina..Orada bir kavga var silahlar konusuyor film izler gibi izlersen sonuc..?

    10
    22
    yanıtYanıtla
    MAHALLE MUHTARI:

    Mal kafa can dep, pencereden gürültüyü duyunca o refleks ile pencereden bakmis. Senin gibi sabahtan aksama kadar internet sitelerinde dedikodu ve gereksiz elestiriler yapmamis.

    yanıt14
    yanıt5
    EL BEKİR:

    İnşallah senin başınada merak ettiğin bişey başına gelir daha beteride başına gelir bütün dualarım seninde başına daha da beteri gelmesi dileğiyle aynı görüşte olanlarla birlikte

    yanıt2
    yanıt4
    Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title