Haberler

Sırra Kadem Basan Ali Kırca, Uzun Bir Aradan Sonra İlk Kez Görüntülendi

Güncelleme:

Bir dönemin ünlü anchorman'i Ali Kırca, uzun bir aradan sonra ilk kez görüntülendi. Bahçeşehir Üniversitesinde öğrencilerle buluşan Kırca'nın eski görüntüsünden bir şey kaybetmediği gözlendi.

Ali Kırca son olarak Silivri'de Can Dündar ve Erdem Gül için başlatılan nöbette görülmüştü. Ali Kırca'nın nerede olduğu merak konusuydu. Bir dönemin anchorman'i olan ve Show TV'den olaylı ayrılan Ali Kırca uzun bir aradan sonra ilk kez görüntülendi.

GÖRÜNTÜSÜNDEN HİÇBİR ŞEY KAYBETMEMİŞ

Ali Kırca en son ise dün Bahçeşehir Üniversitesi'nde görüldü. Üniversitenin İletişim Fakültesinde öğrenim gören öğrencilerle bilgi, tecrübe ve 40 yıllık deneyimlerini paylaşan Ali Kırca aradan geçen yıllara rağmen görüntüsünden bir şey kaybetmemiş.

FAKÜLTENİN SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞILDI

Fakültenin Twitter adresinden paylaşılan fotoğraflarda Ali Kırca'nın bir grup öğrenciyle söyleşi halinde olduğu gözleniyor. Bu fotoğraflar ise şu sözlerle paylaşıldı: "Ali Kırca ile #tarkovsky , öğrenme ve günümüzde haberciliğin toplumda bıraktığı izleri masaya yatırdık. İnsanlık tarihi hatalarından nasıl ders çıkarır, edindiği bilgilerle nasıl ilerlemeyi sürdürür sorularına yanıtlarımız var. #internationalnewsacademy de dersler tüm hızıyla sürüyor. Bugün duayen haberci Ali Kırca ile beraberiz ve mesleğin ilk tüyosunu hemen alıyoruz: Merak et ve farklı ol."

Ali Kırca böyle görüntülendi;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Can Dündar Ali Kırca Silivri Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (68)

40 yillik tecrübe:

hain heryerde ve her zaaman haindir.

18
24
yanıtYanıtla
Seren çetin:

Ne hainliği ni gördün akp eleştirdi diye vatan haini oluyor bunların gözünde cahil sen kimsin adama hain dersin

yanıt4
yanıt1
Scorpin:

Adam gibi adam. Şimdiki spikerler aynen somun ekmek gibi kalır bu adamın yanında. . .

17
13
yanıtYanıtla
CENGİZ ARAS:

HİÇ GEREKLİ DEGİL GEREGİDE YOK YOK HÜKMÜNDE

17
10
yanıtYanıtla
hkk:

Bununla beraber birde kadın vardı az uğraşmadılar İslam diniyle eski atv de

17
9
yanıtYanıtla
KILIÇ:

ÇOKMU BİLGİLİ, BAHSE BİLE KONU OLAMAZ, EKRANA ÇIKAN HERKES KENDİNİ BİR ŞEY GÖRÜYOR, NAZARIMDA SIFIR.

17
8
yanıtYanıtla
Nazende sevgilim:

Ve bunu daha '' çok mu'' yazarken mu ekinin ayrılacağını bilemeyen biri söylüyor.

yanıt6
yanıt3
harami uzun:

artık bunların devri geçti özgür medya var dünyanın her bölgesinden etkili haber gücüne sahip a haber var

5
16
yanıtYanıtla
tahsin er:

harami kardeş sana katılıyorum. eskiden bu chp zamanında millet açtı ne almaya kalksak sıra olurdu camiler hep ahırdı artık öylemi ulaşım yeni binalar yollar milletin cebi para gördü eskiden asgari ücrete bak 200liraydı şimdi on katı

yanıt2
yanıt4
sabbah:

birde senin gibiler var işte. . . Yapacak birşey yok yaradılmışsın birkez konuş laf olsun ksya kardeş

yanıt2
yanıt3
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title