Haberler

Şirin Ediger, Gönlünü Ali Biçim'e Kaptırdı

Güncelleme:

Okan Bayülgen'in eski eşi, gönlünü ünlü şovmenin meşhur ettiği Ali Biçim'e kaptırdı. İkili, birkaç aydır gizli aşk yaşıyor.

Şimdilerde magazin kulislerinde "Bu ne biçim iş!" dedirten bir dedikodu dolaşıyor. İddialara göre; Okan Bayülgen'le 6 yıllık evliliğini Temmuz 2014'te noktalayan Şirin Ediger, gönlünü çok ilginç bir isme kaptırdı. Güzel reklamcının adının anıldığı isim; eski eşinin televizyon sektörüne kazandırdığı komedyen Ali Biçim.

SIK SIK BİRLİKTELER

Bir dönem Okan Bayülgen'in ekibinde görev alan Biçim ile Şirin Ediger'in tanışıklığı eskiye dayanıyor. Dedikodulara göre; Bayülgen'le arası bozuk olan Ali Biçim, birkaç aydır Ediger'le aşk yaşıyor.

HERKESTEN SAKLIYORLAR

Birçok ortak arkadaşları olan ikili, İstanbul gece hayatında da sık sık birlikte görüntülendi. Aralarındaki arkadaşlık birkaç ay önce aşka dönüşen Şirin Ediger ile Ali Biçim'in şimdilik beraberliklerini herkesten sakladığı da dedikodular arasında.

Son dönemde sosyal medyadaki paylaşımlarıyla yeni bir ilişkiye başladığının sinyalini veren Şirin Ediger'in Ali Biçim aşkına Okan Bayülgen'den nasıl bir tepki geleceği ise merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Okan Bayülgen Şirin Ediger Ali Biçim Magazin Haberler

500

Yorumlar (24)

bunlar,genclerimize kötü örnektir...,..:

devamli söylüyorum, , ama haalaa itiraz edenler var, , bu artist tayfasi, , cocuklarimizin ahlaklarin bozduklari kesindir. . kendim icin demiyorum, , genclerimiz icin söylüyorum. . kuduz köpegi sokaga saliyorsunuz, , ondan sonrada ey vatandas, , kendinizi koruyunuz, , diyorsunuz. . kendini koruyanda olabilir, , koruyamayanda olabilr. . yazik günahtir, , saglam ve dürüst insan bulamaz hale geliyoruz, , cok yazik, ,

14
3
yanıtYanıtla
hadi ya ben aglarım:

iyi işte abi kardeş kullansınlar arasıra ali okanıda eve cagırsın ohhh :)))

11
6
yanıtYanıtla
Nuh TUFAN:

Bu MEDYA SIÇANINDAN, yıllardır ÖĞĞĞ geldi. . yeter artık ya. .

11
3
yanıtYanıtla
ilkermobilWeb@haberler.com:

Turkiyenin en gereksiz adamlarindan medya maymunu ismini dahi yazmak luzumsuz populer kulturden beslenen ici bombos sahsiyet

11
3
yanıtYanıtla
ROJAA:

boş işler bunlar. . .

9
2
yanıtYanıtla
X Mobil-IOS:

Bunlara adam diyeninde !!!!

4
7
yanıtYanıtla
huzur:

kendinize gelin lan insan gibi dusunun cahil hayvanlar oturup ucu konustu bile belki insan gibi ayrilmislar sonucta haberlere okan ikisinide bicakla oldurdu diye ciksaydi erkek mi olucakti once vicdaniniz olsun vicdansiz adam namussuzdan daha kucuktur.

8
2
yanıtYanıtla
CİHANBEYLİ ???Mobil-IOS:

Acaba kaç gun sürecek durun tahmın edım başka bir dalama bulana kadar bunlarınkı gönül falan deyıl ahlaksızlık deyiş tokuş zavalı yaratıklar

9
1
yanıtYanıtla
şirine:

bu kadın hiç şirin değil çok itici

8
2
yanıtYanıtla
x:

bunlar geniş insanlar

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title