Haberler

Simge Sağın, havuz başındaki bikinili pozlarıyla büyük beğeni topladı

Güncelleme:

Simge Sağın, sosyal medya hesabından havuz başında bikiniyle çekilmiş fotoğraflarını yayınladı. Ünlü şarkıcının "Kendimi yine yeniden evimde hissettiğim yerdeyim" notuyla yaptığı paylaşım büyük beğeni topladı.

Şu sıralar Çeşme Alaçatı'da tatil yapan güzel şarkıcı Simge Sağın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Instagram hesabında 1.3 milyon takipçisi olan Simge Sağın, havuz başında bikiniyle çekilmiş fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. Sağın'ın, "Kendimi yine yeniden evimde hissettiğim yerdeyim" notuyla yaptığı paylaşıma 64 binin üzerinde beğeni geldi.

HAYRANLARINDAN ÖVGÜ DOLU YORUMLAR ALDI

39 yaşındaki şarkıcının paylaşımı hayranlarından övgü dolu yorumlar alırken, "Ve Tanrı kadını yarattı", "Çok güzelsin", "Fıstık gibisin" ve "Ortalığı yaktın" şeklinde yorumlar geldi.

Simge Sağın, havuz başındaki bikinili pozlarıyla büyük beğeni topladı

Simge Sağın, havuz başındaki bikinili pozlarıyla büyük beğeni topladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Simge Sağın Alaçatı Çeşme Haberler

500

Yorumlar (45)

zeyno:

ortada nefes kesilecek ne var acaba tahta gibi göğüsler açıkta bacak bumu yani sanırım haberi yapan arkas dışında kimsenin nefesi kesilmemiştir

28
2
yanıtYanıtla
onur:

demekki güzellik deyince beynin sadece cinselliği algılıyor kadın gayet güzel birisi bence ama sen sağımlık inek gibi kadının göğüslerine takılmışsın

yanıt1
yanıt8
NÖBETÇİ YORUMCU:

Bende onun nefesini keserim

11
10
yanıtYanıtla
imza bir dost:

elinde belinde olmayanın dilinde olur derlermiş

yanıt6
yanıt1
NÖBETÇİ YORUMCU:

BİR DOST: El bel dil üçü bir arada aynı anda full çalışıyor

yanıt3
yanıt3
ALFA:

Kes te görek

yanıt0
yanıt0
NÖBETÇİ YORUMCU:

ALFA Kes muhabbeti benimle :)

yanıt1
yanıt0
MEMET33:

ADAM SORAR KADINA, KAÇINIZ ÇIPLAKLIĞINIZA GÜVENMEK YERİNE KARAKTERİNİZE GÜVENECEK KADAR KADINDINIZ. KADIN CEVAP VERİR, KAÇINIZ ÇIPLAK BEDENE SAHİP OLMA YERİNE, ÜSTÜNÜ ÖRTECEK KADAR ADAMDINIZ?

9
8
yanıtYanıtla
Mert polat:

Ulan eline telefon alan sosyolog.kendi yediğin haltları düşün.gidip para ile zina yapıyorsun.şimdi burda inkar etsen nolucak? İnsanlar salakmı

yanıt2
yanıt0
mehmet:

seninkide laf mı şimdi kadın örtünmek istemiyo açılmak istiyo örtmeye kalksan gerici yobaz oluyosun

yanıt4
yanıt0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title