Haberler

Sihirli Annem'in Oyuncusu Buğra Özmüldür'den Dikkat Çeken Açıklama: Defne Joy Foster Ölmeden Önce Sütten Kesildi

Güncelleme:

Sihirli Annem dizisinin çocuk oyuncusu Buğra Özmüldür, 2011 yılında hayatını kaybeden Defne Joy Foster'in ölmeden bir hafta önce sütten kesildiğini ve öldüğü gün sette bazı arkadaşlarıyla vedalaştığını söyledi.

2003 yılında yayınlanan 'Sihirli Annem' dizisinin çocuk oyuncuları Gizem Güven, Buğra Özmüldür ve Zeynep Özkaya Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Buğra Özmüldür, 2011 yılında hayatını kaybeden Defne Joy Foster'ın ölümünde yürek burkan bir detayı anlattı.

"ÖLÜMÜNDEN İKİ GÜN ÖNCE KONUŞTUK"

Canlı yayında dizi ve oyuncuları hakkında samimi açıklamalarda bulunan oyunculardan Buğra Özmüldür, 2011 yılında kalp krizinden hayatını kaybeden Defne Joy Foster hakkında yürek burkan bir olayı anlattı. Özmüldür, konu hakkında şunları söyledi: "Ölümünden iki gün önce onun olduğu programa gelmek istediğimi söylemek için mesajlaşmıştık. Gidemedim ve bin pişmanım.

Sihirli Annem'in Genç Oyuncusundan Dikkat Çeken Açıklama: Defne Joy Foster ölmeden Önce Sütten Kesildi

"ÖLMEDEN BİR HAFTA ÖNCE SÜTTEN KESİLDİ"

Defne abla son gününde Zuhal Topal, İnci Türkay ve rejiden bir abiyle karşılaşıyor. Üçüyle vedalaşır gibi. Bir hafta öncesinde de sütten kesiliyor çok tuhaf şeyler. Anneannem 'Belki de Allah onun sütten kesilmesini bekledi' dedi. Çok özel bir insandı. Ölüm hiç yakışmadı."

Sihirli Annem'in Genç Oyuncusundan Dikkat Çeken Açıklama: Defne Joy Foster ölmeden Önce Sütten Kesildi

2011 YILINDA HAYATINI KAYBETTİ

Sihirli Annem dizisinde Eda rolüyle hafızalarımıza kazınan Defne Joy Foster, 2011 yılında kalp krizinden hayatını kaybetti.15 ayrı Adli Tıp uzmanının oybirliğiyle kesinleşen raporda, astım hastası olan Foster'ın ölümünün, kanında bulunan ilaçların yan etkilerine bağlı olarak, aldığı alkolün kolaylaştırıcı etkisiyle gerçekleştiği vurgulandı.

Sihirli Annem'in Genç Oyuncusundan Dikkat Çeken Açıklama: Defne Joy Foster ölmeden Önce Sütten Kesildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Joy Foster Sihirli Annem Magazin Haberler

500

Yorumlar (28)

REAL:

Ölüm hiç yakışmadı ne demek yaa.. İnançsız mısın sen

64
17
yanıtYanıtla
hiç:

inanç olsa bunu yazarmı, kara cahil hatta kapkara cahil

yanıt1
yanıt23
kepir 18:

kocası olan bir kadın başka bir erkeğin kollarında ölmüş sütten kesilmiş kesilmemiş ne fark eder beraber olduğu erkek emecekmiydi

30
14
yanıtYanıtla
cibuti:

varol:)

yanıt13
yanıt1
Adınızı Yazın:

HİÇ KİMSE DE DEMİYOR BU KADININ ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ İDİ FETÖ SANIĞI BİRİNİN OĞLUNUN EVİNDE ÖLDÜ BİR SÜRÜ SORU İŞARETİ VAR NEDEN BU CİNAYET ARAŞTIRILMIYOR.

9
22
yanıtYanıtla
ADA:

SADECE ALKOL DEĞİLDİ UYUŞTURUCUDA ALMIŞ DEMİŞLERDİ ARKADAŞININ EVİNDE

22
7
yanıtYanıtla
GREĞÜOGLR:

SÜTTEN KESİLDİ DERKEN

20
4
yanıtYanıtla
sorgulayan:

Bu HaberlYılmaz Özdil Kitap geliriyle Köylere çocuklar için Atatürk kitapları yollanacağını duyurmuş. şimdi az hesap yapalım 1881x2500=4702500 tl o çocuk kitabı . . . sa lı bir markette 11tl (indirimle sanırım 8 tl idi) her seri 10 kitap olsa 11x10=110 gönderme masrafınıda ekleyelim 110 10=120 4702500/120=39187 köy eder. Türkiyedeki köy sayısı 18333 bakalım paranın kalanı nereye gidecek. e İlgili Yorumunuzu Yazın

8
14
yanıtYanıtla
AHMET:

sütten kesilme ne alaka, niye ajitasyon yapıyosunuz yıllar sonra, başka adamla beraber yakalanmamışmıydı bu kadın?

16
0
yanıtYanıtla
İŞLER GÜÇLER:

nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz !!!

8
6
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title