Haberler

'Sihirli Anne'ye Eski Eşi Nafaka Vermemek İçin Dava Açtı

Güncelleme:

Yangın nedeniyle işleri kötüye giden Ahmet Eroğlu, eski eşi İnci Türkay'a ödediği nafakayı karşılayamadığı iddiasıyla dava açtı. Eroğlu ayrıca oğlunun velayetini istedi.

İstanbul'da işyerinde çıkan yangın nedeniyle maddi durumu kötüye giden iş adamı Ahmet Eroğlu (62) aylık 25 bin lirayı geçen iştirak nafakası, okul masrafı ve ev kredisi borçlarını ödeyemediğini iddia ederek 6 yıl önce boşandığı eski eşi oyuncu İnci Türkay'a (42) dava açtı.

AYLIK 6 BİN LİRA ÖDÜYOR

Beşiktaş Rumelihisarı'ndaki eve halen aylık 12 bin 700 lira ve müşterek 10 yaşındaki çocuğuna da ayda yaklaşık 6 bin lira ödediğini belirten Eroğlu, çocuğun velayetinin kendisine verilmesini, ödediği nafakanın kaldırılmasını ya da indirime gidilmesini talep etti.

6 YIL ÖNCE BOŞANMIŞLARDI

İstanbul Aile Mahkemesi'ndeki davaya göre çift 6 yıl önce anlaşmalı olarak boşandı. Boşanma protokolü gereği çocuğun velayeti anneye verildi. Eğitim ve diğer masraflarını baba karşılayacaktı.

ÖDEME AYDA 25 BİN LİRA'YI GEÇİYORDU

Yine Rumelihisarı'nda evin kredi ödemeleri de Eroğlu tarafından yapılacaktı. Ödeme, ayda 25 bin lirayı geçiyordu. Ancak Eroğlu'nun işleri kötüye gitti. Deposunda büyük bir yangın oldu. Ödemeleri yapamaz hale geldi. Eroğlu, mal varlığının araştırılarak nafaka miktarında indirime gidilmesini ya da nafakanın kaldırılmasını istedi.

ARTIK BORÇLARINI ÖDEYEMİYOR

Artık aylık kredi borcunu ödeyemeyeceğini belirten Eroğlu, bundan sonra ev taksitlerinin davalı Türkay tarafından ödenmesini talep etti.

ÇOCUĞUNUN VELAYETİNİ DE İSTEDİ

Çocuğun şu an 10 yaşında olduğu ve boşanma tarihinde yaşı küçük olduğu için velayetin anneye verildiğinin hatırlatıldığı dava dilekçesinde çocuğun artık büyüdüğü ve çocukla baba arasındaki ilişkinin artması gerektiği belirtilerek, velayetinin babaya verilmesi gerektiği görüşü yer aldı.

Velayet taleplerinin kabul edilmemesi halinde çocukla şahsi ilişki saatlerinin artması istenen dilekçede "Eroğlu tarafından ödenen kredi ödeme yükümlülüğünün davalı Türkay'a yüklenmesini, çocuğun giderlerine davalının da katılmasını, Eroğlu'nun ödediği iştirak nafakasının kaldırılmasını ya da azaltılmasını ve çocuğun velayetinin babaya verilmesini istiyoruz" denildi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Eroğlu İnci Türkay Beşiktaş İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

Sevda:

Saçma sapan bi sistem.Nedir bu yahu.Adamı resmen sömürüyor bu kadın. Kadınlığımdan utandım.Yazıklar olsun.

26
0
yanıtYanıtla
Rumeysa:

evlen ayrıl nafaka adam ailesine mi baksın ayrılan karısına mı yazık yaa

15
0
yanıtYanıtla
DERYA:

adam boşanalı 6 yıl olmuş bütün ilişkin bitmiş hiçkimse boşandığı kişinin ev kredisini ödemek zorunda değil ayrıca bu kadar yüksek nafaka vermek zorunda da değil nerede yaşıyosunuz siz insanlar asgari ücretle geçiniyor bu ne lükstür. biraz utanman arlanman varsa çalışır çocuğuna bakarsın kardeşim bu kadar basit

15
0
yanıtYanıtla
ATEŞLİ SARIŞIN:

SANA HİÇ YAKIŞTIRAMADIM İNCİ ABLA. EN SEVDİĞİM OYUNCUSUN AMA BU DAVRANIŞIN SENİN KARAKTERİNİ GÖSTERİYOR.

15
0
yanıtYanıtla
yasemin.inatcıoğlu37:

BENDE BU KADINI ADAM SANARDIM MENFAATCI PARA ICIN EVLENMIS EGER ADALET VARSA KESERLER NAFAKAYI

14
1
yanıtYanıtla
BESTE:

ARKADAŞ BENDE Bİ KADINIM VE ADALET SİSTEMİ SAÇMA. ÇOCUĞA NAFAKA TAMAMDA KADINA BAKMA ZORUNLULUĞU NE ALAKA YA NE SAÇMA YASALARIMIZ VAR.

13
1
yanıtYanıtla
esra:

6000 vay be karıya bak

11
2
yanıtYanıtla
funda:

ulan inci sen neymişsin be sende koca parası yiyici çıktın bide hava atarlar evleriyle yaşam tarzlarıyla daha doğurduğunuın masraflarını bile ödemekten aciz

12
1
yanıtYanıtla
sihirli anne:

sihirli anne bi sihir yapar bütün kredi borçları ödenir. üzülmeyin hiç. şaka bir tarafa çocukların beyinlerini sihirle büyüyle mason tvlerde yıkadınız. bunların hesabını da çekeceksiniz.

12
1
yanıtYanıtla
anti feminist:

ayda 25 bin tl. asgari ücretin ne olduğunu bilmiyorlar herhalde mahkemeler. ya da artık asgari ücretlilere hakaret etmeyin artık 25 bin tl nafakaya hüküm veren hakimler.

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title