Haberler

Sevgilisinin Ayaklarını Yıkadığı Görüntüyü Paylaştı!

Güncelleme:

Sevgilisi Tolgahan Yıldız'ın ayaklarını yıkarken fotoğraf paylaşan Ebru Polat, "Kim demiş erkeğinin ayaklarını yıkamak ayıp diye" ifadelerini kullandı.

Son dönemde şarkıcılığın yanı sıra kurduğu güzellik merkezinin işleriyle de ilgilenen Ebru Polat, aktif olarak kullandığı Instagram'daki son paylaşımla gündem oldu. İddialı açıklamaları ve sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Ebru Polat, sevgilisi Tolgahan Yıldız'ın ayaklarını yıkadığı anlara ait videosunu yayınladı.

Sevgilisinin ayaklarını yıkayan Ebru Polat, o anları 2,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından 'Kim demiş erkeğinin ayaklarını yıkamak ayıp diye... Ben yıkarım.' notuyla paylaştı.

Tolgahan Yıldız ise sevgilisinin bu paylaşımına 'Mutluluktan Ellerimin üstünde yürüyorum' yorumunda bulundu.

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Ebru Polat'ın bu paylaşımına 'aferin', 'helal olsun' şeklindeki yorumlarıyla destek verenler kadar eleştirenler de oldu. Takipçilerinin bir kısmı Ebru Polat'a 'reklam yapıyorsun', 'gündem olma çabası', 'tamamen şov', 'kendi yıkayamıyor mu?' yorumunda bulundu.

'SEVDİĞİM ADAMIN AYAKLARINI YIKARIM' DEMİŞTİ

Ebru Polat daha önce yorumculuk yaptığı 'Al Sana Haber' programında Sisi lakaplı Seyhan Soylu'nun kendisine "Sende ayak fetişizmi var. Ben de var, sende de var. Öptürüyorsun... Aşık olacağım bir adamın ayaklarını yıkarım, çitilerim. Sen yıkar mısın?" demesi üzerine Ebru Polat, "Ben yıkarım. Benim için el neyse ayak da odur." yanıtını vermişti.

SEVGİLİSİ EBRU POLAT'IN AYAĞINI ÖPMÜŞTÜ

Ebru Polat'ın geçtiğimiz yıl geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu ayak bilek bağ dokusu yırtılmıştı. Ebru Polat o dönem sevgilisi Tolgahan Yıldız'ın ayağına masaj yaptığı ve ayağını öptüğü anları takipçileriyle paylaşmıştı. Polat, yaptığı paylaşımına "Düştüm ve bilek bağ dokum yırtıldı. Senden daha cok seni düşünen ve hastayken ayağını öpen sevgilileri görebilir miyiz?" notunu düşmüştü.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Ebru Polat Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title