Haberler

Sevda Demirel'in sevgilisi Neslihan Doğrusöz'ün eski ilişkisi için yaptığı yorumlar ortaya çıktı

Güncelleme:

Sevda Demirel'in şimdilerde aşk yaşadığı Neslihan Doğrusöz'ün bir önceki sevgilisi Büşra Eyen'e attığı yorumlar ortaya çıktı. Demirel, yorumlarda o zamanlar Neslihan Doğrusöz ile aşk yaşayan Eyen'e güzel dileklerde bulunmuş.

Ünlü şarkıcı Sevda Demirel ile ameliyatsız cinsiyet değiştiren DJ Neslihan Doğrusöz aşk yaşamaya başladı. Sevda Demirel'in Neslihan Doğrusöz'ün bir önceki ilişkisi için yaptığı güzel yorumlar ise aylar sonra ortaya çıkarak sosyal medyayı salladı.

SEVDA, NESLİHAN İLE BÜŞRA'NIN AŞKINA DESTEK OLMUŞTU

Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme sürecinde milli sporcu Büşra Eyen ile aşk yaşamış ve bu zorlu süreçte kendisine çok büyük destek olduğunu söylemişti. İkilinin ilişkilerine destek veren isimlerin başında ise şarkıcı Sevda Demirel geliyordu. Hatta Demirel, Neslihan ve Büşra'nın ilişkisine destek olduğunu göstermek için "Güzel Büşra'm hep mutlu olun" yorumunu yapmıştı.

Sevda Demirel'in sevgilisi Neslihan Doğrusöz'ün eski ilişkisi için yaptığı yorumlar ortaya çıktı

NESLİHAN'A ÖVGÜLER DÜZMÜŞTÜ

Sevda Demirel, cinsiyet değiştirme sürecinde yeni tarzına hayran kaldığı Neslihan Doğrusöz için de "Bu kadar da ayıp oluyor diğer erkeklere. Şimdi onlar ful bunalıma girecek maşallah" demişti. Neslihan Doğrusöz ise Sevda Demirel'e "Siz güzel bakıyorsunuz, çok teşekkür ederim" cevabını vermişti.

BÜŞRA VE NESLİHAN'I AYIRDI MI?

Yaşanan bu olayların ardından sebebi bilinmeyen bir şekilde Neslihan Doğrusöz ile Büşra Eyen yollarını ayırdı. Çiftin ayrılığının ardından Doğrusöz ile Sevda Demirel aşk yaşamaya başladı. Çiftin, aylar önce birbirine yaptığı yorumları hatırlayanlar ise Demirel'in Doğrusöz'ü Büşra'dan ayırdığını iddia etti.

Sevda Demirel'in sevgilisi Neslihan Doğrusöz'ün eski ilişkisi için yaptığı yorumlar ortaya çıktıBüşra Eyen ve Neslihan Doğrusöz

"KAFANIZA GÖRE TAKILIN"

Dün Doğrusöz ile el ele çekilen fotoğrafları basına sızan Sevda Demirel, Büşra Eyen'e mesaj atarak yeni ilişkisinden bahsetti. Olay karşısında şaşkınlık yaşayan Büşra Eyen ise "Mutluluklar, kafanıza göre takılın" yorumunu yaptı.

Sevda Demirel'in sevgilisi Neslihan Doğrusöz'ün eski ilişkisi için yaptığı yorumlar ortaya çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

neslihan doğrusöz sevda demirel Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (21)

EMOXXX:

ahlak sııfır

14
2
yanıtYanıtla
fatih:

iğrenç yaratıklar

14
2
yanıtYanıtla
selma:

kim kimin neyi hiç anlamadım

13
0
yanıtYanıtla
haydaaa:

bunlar nasıl tipler lan

13
0
yanıtYanıtla
Avni:

damla ersubaşı haberi varmı acaba.

10
2
yanıtYanıtla
Zühtü:

Yok, Aleyna haberi var ilk başta

yanıt14
yanıt2
YAŞLI KURT:

YAŞLISI GENCİ BİSSÜRÜ DELİKANLI VARKEN BU NE YAVV. PEHH

10
0
yanıtYanıtla
Lazım değil:

Tek kelimeyle iğrenç ve iğrenç ötesisiniz allah hidayet versin kadınlar erkekler için erkekler kadınlar için yaratılmıştır kadın kadına erkek erkeğe değil !!!

10
0
yanıtYanıtla
adem baba:

bende yakışıklı bir erkeğim bunlar gibi harika kızlarla beraber olamiyorumm eksiklik nerde

8
1
yanıtYanıtla
onur:

eksik cüzdanında olabilir

yanıt30
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title