Haberler

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in öpüşme sahnesi akıllara İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'ı getirdi

Güncelleme:

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in Şahmaran dizisindeki öpüşme sahnesi sosyal medyada gündem oldu. Serenay'ın Deniz'i öptüğü anlar akıllara İbrahim Tatlıses'in yıllar önce Hülya Avşar'ı öpmesini getirdi.

Başrollerini Burak Deniz, Serenay Sarıkaya ve Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Netflix'in yeni dizisi Şahmaran cesur sahneleriyle gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Deniz ve Sarıkaya'nın öpüştüğü anlar izleyicilerin dikkatini çekti.

TATLISES VE AVŞAR'IN ÖPÜŞME SAHNESİNİ AKILLARA GETİRDİ

Kamera arkası görüntüleri, galada yaşananlar ve dizideki sahneler gündemden düşmüyor. Dizide çırılçıplak kamera karşısına çıkan Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz bir sahnedeki öpüşmesi ise sosyal medyada gündem oldu. Serenay Sarıkaya'nın dans ederken dilini Burak Deniz'in yüzünden gezdikten sonra öptüğü sahne akıllara yıllar önce İbrahim Tatlıses'in Hülya Avşar'ı öpmesini getirdi.

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in öpüşme sahnesi akıllara İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'ı getirdiYıllardır konuşulan o sahne

KADROSUNDA USTA İSİMLER YER ALIYOR

Şahmaran dizisinin yönetmenliğini Umur Turagay, senaristliğini ise Pınar Bulut üstleniyor. Çekimleri Adana'da gerçekleşen dizide Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşıray, Ebru Özkan, Hakan Karahan gibi isimler de yer alıyor. Dizide Serenay Sarıkaya Şahsu, Burak Deniz ise Maran rolünü oynuyor.

Kısa sürede gündem olan sahne seyircilerin tepkisini çekti. Sahnedeki öpüşmeden rahatsız olan kullanıcılar "Nereye kusuyoruz" yorumu yaptı.

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in öpüşme sahnesi akıllara İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'ı getirdi

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in öpüşme sahnesi akıllara İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'ı getirdi

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in öpüşme sahnesi akıllara İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'ı getirdi

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in öpüşme sahnesi akıllara İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'ı getirdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Serenay Sarıkaya İbrahim Tatlıses Burak Deniz Hülya Avşar Şahmaran Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

SULTAN ASLAN:

Toplumun yozlaşmasında ve ahlaksızlaşmasında "reyting için herşey mübahtır" mantığıyla hareket eden TV dizileridir...RTÜK ne iş yapar acaba? Ondan sonra Ege'de Akdeniz'de deprem oluyor, kuraklık oluyor der durursunuz bu ahlaksızlıklar devam ettiği müddetçe.

534
101
yanıtYanıtla
Leda Gözübüyükoğlu:

Depremin, kuraklığın bununla ne bağlantısı var acaba? Sizin saydıklarınız doğal afet..

yanıt130
yanıt456
hakan saglam:

Daniskasi abd de oynuyo niye orda deprem olmuyo peki.yada avrupada niye deprem olmuyo bi dusundunmu hic.cunki oralar yasli kita biz genc kita.

yanıt0
yanıt1
Cahil:

Keske böyle seylere dizilerde filmlerde izin verilmese.

33
5
yanıtYanıtla
Suleyman Selvi:

Şura.30 Ayet Başınıza gelen her musibet kendi yapıp ettikleriniz yüzündendir; kaldı ki Allah birçoğunu da bağışlar.

36
2
yanıtYanıtla
ertugrul ceylan:

Serenay Sarıkaya hanımefendi beni bu şekilde öpse deprem sel kuraklık gökten taş yağması yerden lav çıkması vs vs kabulümdür.

2
18
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

leda tabiki baglantisi var hicmi hayattan birsey ögrenmedin ? tzttzt

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title