Haberler

Serenay Sarıkaya, estetik soruları karşısında çileden çıktı

Güncelleme:

Bir estetik kliniğinden çıkarken görüntülenen Serenay Sarıkaya, "Silikonlarınızı kontrole mi geldiniz?" sorularıyla çileden çıktı. Sarıkaya, öfkesini kontrol edemeyerek gazetecilere, "Size ne ya" diyerek tepki gösterdi.

Geçtiğimiz ay Nişantaşı'nda bir estetik kliniğinden çıkarken görüntülenen oyuncu Serenay Sarıkaya, aynı kliniğin çıkışında yeniden kameralara yansıdı.

Serenay Sarıkaya, estetik soruları karşısında çileden çıktı

ISRARLI SORULARA TEPKİ VERDİ

Silikon yaptırdığı iddia edilen güzel oyuncu, 1 saat kaldığı kliniğin çıkışında basın mensuplarının ısrarlı soruları karşısında çileden çıktı. Sarıkaya, "Kontrole mi geldiniz?" soruları üzerine sinirlenerek, "Size ne ya" şeklinde tepki verdi. Güzel oyuncu, hiçbir soruyu yanıtlamayarak kaçar adımlarla, cipine binerek uzaklaştı.

KOMBİNİNİN FİYATIYLA DUDAK UÇUKLATMIŞTI

Özel hayatı ve paylaşımlarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde Bebek'te objektiflere yansımıştı. Tek omuzlu bluzu, eşofmanı ve ünlü markaya ait çantasıyla görüntülenen güzel oyuncunun, kombinine 20 bin TL harcadığı ortaya çıkmıştı.

Serenay Sarıkaya, estetik soruları karşısında çileden çıktı

Serenay Sarıkaya, estetik soruları karşısında çileden çıktı

Serenay Sarıkaya, estetik soruları karşısında çileden çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Nişantaşı Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (12)

TİPE BAK HİZAYA GELLL:

Bu ne iş anlayan beri gelsin. Ne güzellik var ne de yetenek.

14
2
yanıtYanıtla
Fırat:

Sana tek cümle ile anlatayım kardeşim. ''Yüzüne bakan yok. '' anladın sen.

yanıt4
yanıt1
Mos:

O değil de cem ağzının tadını biliyor.

5
6
yanıtYanıtla
Buğra Kalaycı:

Güzel mi değil? Daş olun daşşş!

1
8
yanıtYanıtla
halil:

bu gazetecilik değil saygısızlık terbiyesizliktir. soru sormanında adabı var. hayvan herif

7
2
yanıtYanıtla
ZOMBİ:

HİÇ Mİ GÜZEL GÖRMEDİK HAHA!!

8
1
yanıtYanıtla
Rüknettinin dedesi şükrettin efendi:

Cesur ve zekii kız hem güzel hem alımlı

1
2
yanıtYanıtla
Z:

ALtı Tophane üstü Şişhane olmuş derdi eskiler 20 bine yazık

1
1
yanıtYanıtla
ebru:

kombine bak hizaya gel. siyah dar elbise bistüye ve yatak eşofmanı giymekten başka bir şey bilmeyen seenay. nasıl oluyorda giyim markalaının reklamında oynatılıyor.

2
0
yanıtYanıtla
Kontrol memuru:

Ben kontrol ederim

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title