Haberler

Avrupa Yakası yeniden mi çekilecek? Başrol oyuncusu Sarp Apak'tan yalanlama geldi

Güncelleme:

Gülse Birsel'in yeni proje hazırlığında olduğunu söylemesinin ardından yıllar önce yayınlanan Avrupa Yakası'nın yeniden çekileceği söylentisi ortaya çıktı. Dizinin eski oyuncularından Sarp Apak ise Avrupa Yakası'nın yeniden çekilme gibi bir planının olmadığını söyledi.

2004-2009 yılları arasında yayınlanan ve televizyon tarihine damga vuran Avrupa Yakası'nın yeniden çekileceği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Dizide Tanrıverdi rolünü oynayan Sarp Apak ise yeniden çekileceği söylentisini yalanladı.

"TELEVİZYONA MUHTACIZ"

Önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen ve bıyıklarını kestirmesiyle dikkat çeken Sarp Apak, yoğun bir dönemde olduğunu belirterek "Hem iş hem de elim çok gidiyordu. Bir stand-up ile ilgili çalışmamız var. Mart ayında olacak. Bu sene tiyatro ve sinemaya ilerliyorum ama televizyona hep muhtacız" dedi.

Sarp Apak, Avrupa Yakası'nın yeniden çekileceği iddiası yalanlandı

"GÜLSE BİRSEL BENİ NE ZAMAN ÇAĞIRSA ORADA OLURUM"

Avrupa Yakası'nın yeniden çekileceği iddiasıyla ilgili konuşan başarılı oyuncu, "Öyle bir şey yok. Gülse Birsel yeni bir iş yapacağı için belki onunla ilgili bağdaşlaştırmışlardır. Gülse beni ne zaman çağırsa, oradayım. Onunla başka bağım var. Ama her projede beraber olmamız ne kadar doğru? Ara ara buluşup, yine güzel işler yapacağız" ifadelerini kullandı.

Sarp Apak, Avrupa Yakası'nın yeniden çekileceği iddiası yalanlandı

Haberler.com / Abdurrahim Efe - Magazin

Gülse Birsel Sarp Apak Ünlüler Televizyon Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

Erkan Arslan:

Cekilse Nolur? Artik Hic Kimse Sinemayada Gitmiyo Titatro Desen Mazi Oldu Dizileri Desen Acik Sacik Sahneler Olmadigi Sürece izlenmiyo Milletce TikTokcu Azarci Bigocu Olduk Gerisi Bos

46
3
yanıtYanıtla
Aliyildiz Yildiz :

Bu dizi sinema değil ATV deyaninlaniyordu inşallah böyle kaliteli diziler yeniden çekilir

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title