Haberler

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in kızının bacaklarına kaynar su döküldü

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in 10 yaşındaki kızı dökülen kaynar suyla yandı. Korku dolu anları sosyal medya hesabından yayınlayan Yeşilmen'in kızının son hali yürek yaktı.

Geçtiğimiz haftalarda eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle "Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum" diyerek video çeken Yeliz Yeşilmen dün korkunç bir kaza yaşadı. Şarkıcının 10 yaşındaki kızı bacağına kaynar su döküldü.

"ÇOK BÜYÜK TEHLİKE ATLATTIK"

Her anını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Yeşilmen, korkunç olaydan iki saat sonra video yayınlayarak yaşadıklarını anlattı. "Ağlamaktan gözlerim şişti" diyen Yeşilmen, sözlerine şöyle devam etti: "Asya'mın bacaklarına demlik döküldü ocaktaki. Kuzum rabbim korusun çok büyük tehlike atlattık. Göz, nazar buradan çıktı sanırım. Bunla bitmiş olsun. Allah'tan yan masada krem vardı 2 dakikada müdahale ettik. Allah kimseye yaşatmasın" dedi.

KIZI İÇİN KURAN OKUTTU

Yeliz Yeşilmen'in hastaneye kaldırılan kızının bacakları sargıya alındı. 1 ay suyla teması yasaklanan 10 yaşındaki küçük kız dinlenmesi için evine gönderildi. Kızıyla tatil yaptıkları otele geldikten sonra kuran okutan Yeliz Yeşilmen, sürekli yanında Kur-an taşındığı ve fırsat buldukça okuduğunu söyledi.

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in kızının bacaklarına kaynar su döküldü

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in kızının bacaklarına kaynar su döküldü

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in kızının bacaklarına kaynar su döküldü

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in kızının bacaklarına kaynar su döküldü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeliz Yeşilmen Bergen Haberler

500

Yorumlar (54)

......:

Yav arkadas basından korkunc bır olay gecerken ınsan nasıl bunun derdıne dusmek yerıne takıpcılerının derdıne duser. Bumu evlat sevgısı

41
1
yanıtYanıtla
AHMET:

Öncelikle geçmiş olsun yeliz hn. tanıyan telefonu varsa ulaşabilen arkadaşlar bu kızı acil ıspartanın şarki karaağaç göksöğüte götürsünler bir tane iz kalmadan iyileştiğini görecekler orda özel olarak yapılan yanık kremi var köyün muhtarına ulaşsınlar dışardan binlerce kişi geliyor vede iyi olup gidiyorlar. belki bi faydamız dokunur.

33
5
yanıtYanıtla
KİTAPLIDOLAP:

MİLLET DELİ DİVANE OLUR İÇİ YANAR SAĞA SOLA KOŞUŞTURUR BİŞEYLER YAPSAM DİYE BİRİLERİ DE HERSEYİN VİDEOSUNU ÇEKMEYE O KADAR ALIŞIKTIR Kİ KIZI BİLE OLSA.

33
1
yanıtYanıtla
GICIK:

BENDE BUNU ANLAMIYORUM BENİM COCUGUM AZCIK BAGIRSA ELİM AYAĞIMA DOLAŞIYOR BUNLAR VİDEO CEKMİŞ BİRDE COCUGA COK GECMİŞ OLSUN YANIK ACISI ZORDUR.

24
3
yanıtYanıtla
Fener:

Yuce kitabimız kurani kerim sadece basina bir musibet geldiği zan degil her daim yaninizda olacak hem sokaklarda kendiniz ve kizlarinizi yarı çıplak dolastirmayacaksıniz sonra nazar ciktı nazar değdi geçin bunları allah çarptı diyeceksiniz

11
12
yanıtYanıtla
BUROMEN:

DOKTOR İÇİN ÇEKİLEN VİDEOYU NİYE REKLAM OLSUN DİYE YAYINLIYORSUNUZ KIZIN CANI YANIYOR BUNLAR VİDEO PEŞİNDE YAZILAR OLSUN SİZE

20
1
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Buyrunuz ..bu ne rahatlik telas yok aglamak sizlamak yok dizi ceker gibi cekim yapmislar...kizinizin acisi üzerinde gündeme gelmeyi neden tercih etiniz neden paylastiniz..Kuran okutmus ALLAH kabul etsinde böyle seyler paylasmanin ne geregi var..? Böyle bir seyi ahlaki bulmamakla beraber sifalar diliyorum..

17
1
yanıtYanıtla
Gul kokusu:

O halde bile reklam pesinde... Bugun de reklam etmeye bir sey buldum deye dusunmus. Hangi normal insanin basina felakef gelerse onu cekib yayinlamak o an aklindn kecer ki? Sosyal medya her seyimizi mahv etdi.

17
0
yanıtYanıtla
bobo:

kıza yazık olmuş, anası için diyecek birşey yok, oranı buranı açıp kuran okutman, ders çalışmayıp elektrik yoktu hocam demeye benziyor kusura bakma

8
7
yanıtYanıtla
ömer öztürk:

seni doguranı sikerim göt sanane lan seni kadın yaparlar oglum

yanıt1
yanıt2
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title