Haberler

Şarkıcı Ebru Polat, Nihat Hatipoğlu'nun programına video göndererek soru sordu

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, ATV ekranlarında Ramazan programı yapan Nihat Hatipoğlu'nun canlı yayınına video göndererek İsra suresiyle alakalı bir soru sordu. Bir ayetin tercümesini soran şarkıcı, sorusuyla Hatipoğlu'ndan tam not aldı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren şarkıcı Ebru Polat, Ramazan ayını koronavirüs nedeniyle ailesiyle evinde geçiriyor. Kendi adında bir markası olan ve zor süreçte çalışanlarına maaşını ödemeye devam eden Polat, dün akşam Nihat Hatipoğlu'nun programına video göndererek bir soru sordu.

CANLI YAYINDA SORU SORDU

Salgın nedeniyle programı seyircisiz yapmak zorunda olan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, seyircilerden gelen videolu soruları yanıtlamaya başladı. Şarkıcı Ebru Polat ise Hatipoğlu'nun programına video göndererek "Hayırlı ramazanlar hocam. İsra suresi 13. ayette 'Biz her insanın kaderini boynuna doladık' der. Çok sevdiğim bu ayetin tercümesi doğru mu? İyi günler" dedi.

Şarkıcı Ebru Polat, Nihat Hatipoğlu'nun programına video göndererek soru sordu

"BU SEZON BİRAZ BURUKLUK VAR"

Nihat Hatipoğlu'nun programlarını sürekli takip eden Ebru Polat, yayına bağlanmadan önce Instagram hesabından "Hocam seni seviyoruz. Üzgün olma. Geçen yılki gülen yüzünü istiyoruz hep" paylaşımını yaptı. Polat'ın sorusunu çok beğenen Nihat Hatipoğlu, sosyal medyada kendisi hakkında yaptığı paylaşıma da değindi. Bu süreçte yüzünün neden gülmediğini anlatan Hatipoğlu "Hastalık var, ölenler var. Bu sezon biraz daha burukluk var. Tolere etmeye çalışıyoruz bizi bağışlayın, şartlar böyle" ifadelerini kullandı.

Nihat Hatipoğlu'nun programına bağlandığı anları Instagram hesabından paylaşan şarkıcı, "İman ile paranın kimse olduğunu hiçbir zaman bilemezsiniz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nihat Hatipoğlu Sosyal Medya Ebru Polat Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (113)

Avni:

bunlar televizyon hocaları

118
16
yanıtYanıtla
www wwww:

''Çok sevdiğim bu ayetin tercümesi doğru mu?'' çok seviyormuş bu ayeti, , , , ama diğer taraftan çırılçıplak, , , , ,

25
18
yanıtYanıtla
boş kafa:

seni ilgilendiren bir durum mu ?

yanıt8
yanıt4
Haklı:

Doğru söylüyorsun işte sadece soru soruluyor icraat sıfır

yanıt1
yanıt1
DİVANE:

SEN NASILSIN ACABA AK KASIK OLABİLİRMİSİN

yanıt1
yanıt3
Osman:

Bu nasıliş anlamadım. Ramazan dışında heryerini aç. Ramazan da kendini muhafazakar göster. Aynı katoliklere benziyorlar. Bunlarda inanç yok.

33
8
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

MÜSLÜMAN TÜRK TOPLUMUN AÇIĞI KAPALI SI BÜYÜK ÇOGUNLUGU BÖYLE .İNANDIGI GİBİ DEĞİL YAŞADIĞI GİBİ İNANIYOR GERÇEK İSLAMİ BİLMİYOR SÖYLEDİĞİNDE HAYIR GERÇEK İSLAM BU DEILLL DİYE CIYAK CIYAK BAĞIRIYORLAR :)

yanıt22
yanıt3
Ayşenur:

CENGIZHAN. Biraz saygı bide ailenden aldıysan birazda terbiyeye davet ediyorum seni ciyak ciyak nedir hocalarımız çıkıp vaiz verirler Imanla doğan güzel ahlaki konuşurlar sohbet ederler Imani bize aşılarlar. Biraz görgü lütfen.

yanıt5
yanıt2
Yani:

Nefis işte ne yapalım. Bize yaptığımızı güzel gösteriyor. Değilse toplumun inan çok çok büyük bir kısmı yaptığının yanlış olduğunu biliyor. Bak burası çok önemli. Allah en azından bunu göstermeyi nasip etsin necip milletimize. Cevat Akşit hocanın bir sözü televizyonda şöyleydi. Bu güzel millet belki hatalar yapar zamanında ama gün gelir alnı secdeye değerrr demişti. Rabbim bizleri hattalardan muhafaza eylesin. günahları kınamayalım. Kınarsak hem günaha gireriz hem başımıza gelir. Rabbim Affetsin

yanıt3
yanıt1
TEFLON MAHiR:

AYŞENUR, HOCA var, HOCACIK var, KOCACIK ile bir de CACIK var, hangisinden verelim?

yanıt1
yanıt0
Tüm 113 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title