Haberler

Sanat Camiası Erdal Tosun'a Ağlıyor! Ünlü İsimler Paylaşımlarda Bulundu

Güncelleme:

Sanat camiası Erdal Tosun'dan gelen acı haberle sarsıldı. Birçok isim sosyal medya hesabından usta oyuncuyla ilgili paylaşımlarda bulundu.

Türkiye, Adana'daki yangın sonrası hayatını kaybeden öğrencilerin acısını atlatamadan, şimdi de Erdal Tosun'un kaza haberiyle yıkıldı.

MEŞHUR REPLİĞİ AKILLARDA KALDI

53 yaşındaki sanatçı Erdal Tosun, İstanbul Sarıyer'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti. Birçok filmde oynayan usta sanatçı Rina'da canlandırdığı 'Memo' karakteriyle söylediği "Ne olmuş yani büyük adam olamadıysak, hayallerimizi satmadık ya" repliğiyle zihinlere kazındı.

ÜNLÜ İSİMLER PAYLAŞIMLARDA BULUNDU

Dün geceden gelen art arda kara haberlerle Türkiye bugün daha karanlık bir sabaha uyandı. Sanat camiası Tosun'a ağlıyor. Ünlü isimler acılarını sosyal medyadan paylaşıyor.

İşte o paylaşımdan bazıları:

Gani Müjde: Usta oyuncu,sevgili arkadaşım,Erdal Tosun'u kaybettik bu sabah. Gün sadece geri alınmayan saatler yüzünden karanlık değil bu sabah.

Gonca Vuslateri: Ah.. Erdal Tosun.. sohbeti guzel, abiligi guzel, insanligi, oyunculugu.. herseyinle…. canimiz……

Demet Akalın: Acı haberler bitmiyor! Ünlü oyuncu Erdal Tosun trafik kazasında hayatını kaybetti! Ve kendi hatasi olmayan bi kaza. Nur içinde yatsın.

Mehmet Ali Erbil: Canım kardeşim nur içinde yat.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Sarıyer Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title